Şehzadeler'den amatöre büyük hizmet

Şehzadeler Belediyesi tarafından Ahmet Bedevi Mahallesi'nde 1 milyon 416 bin TL'lik yatırımla ilçedeki amatör spor kulüplerine hizmet için Emin Kaçar Amatör Spor Kulüpleri Antrenman Sahası yapıldı.

Şehzadeler Belediyesi tarafından ilçedeki amatör spor kulüplerine hizmet vermesi amacıyla yapılan ve amatör sporun hamisi Emin Kaçar'ın adının verildiği Emin Kaçar Amatör Spor Kulüpleri Antrenman Sahası törenle hizmete açıldı. Kaçar, yaşarken adının bir tesise verilmesinin kendisini son derece mutlu ettiğini belirterek, "Başkanımız Ömer Faruk Çelik'e ve Belediye Meclisi üyelerine vefaları için teşekkür ediyorum" dedi. Sahanın 4 bin 60 metrekarelik alana yapıldığını belirten Başkan Çelik ise, şunları söyledi:

EKSİKLİK GİDERİLECEK

"Amatör spor kulüplerimizin büyük bir eksiğini giderecek, ilçemiz amatör sporuna hizmet verecek. Bu tesis 1 milyon 416 bin TL'ye mal oldu. Bunun üçte birlik kısmını Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığımız karşıladı. Amatör spor kulüplerimize ve hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun."

İKİ BÜYÜK PROJEDE SONA DOĞRU

Şehzadeler Belediye Başkanı Ömer Faruk Çelik'in daha önce müjdesini verdiği Millet Kıraathanesi ve Gençlik Merkezi projesinde yeni bir aşamaya daha geçildi. Başkan Çelik, "İki üç ay içerisinde ihalesini gerçekleştirip, temelini atmayı planlıyoruz. Bitirdiğimizde nezih bir binayı şehrimizin kalbine kazandırmış olacağız" diye konuştu.