Şehit yakınından terör örgütü PKK'ya sert tepki: Köpekleri sevindirmeyeceğiz

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, Irak'ın kuzeyindeki Gara'da PKK'lı teröristlerce şehit edilen Aydın Köse'nin, son yolculuğuna uğurlandığı görüntüleri yayınladı. İletişim Başkanı Altun yaptığı paylaşımda, ''Akrabasının feryadı, içinde biraz insanlık kırıntısı kalmış olan herkesin yüreğinde iz bırakır. Siz hariç. Ama iyi izleyin. Sizi ve örgütünüz PKK'yı sevindirmemek için ağlamıyorlar.'' ifadelerine yer verdi.

Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, sosyal medya hesabı Twitter'dan, Irak'ın kuzeyindeki terör hedeflerine düzenlenen Pençe Kartal-2 harekat bölgesinde yer alan Gara'da terör örgütü PKK tarafından alıkonularak şehit edilen 13 Türk vatandaşından Aydın Köse'nin cenaze törenine ilişkin görüntüleri paylaştı.

"BU KÖPEKLERE KİMSE PABUÇ BIRAKMASIN"

Şehit Aydın Köse'nin yakınları teröre karşı tepki gösterirken bir yakınının, "Bu köpeklere kimse pabuç bırakmasın. Biz köpekleri sevindirmeyeceğiz. Ben de şehit olmak istiyorum." feryadı dikkat çekti.

FAHRETTİN ALTUN'DAN HDP'YE SERT TEPKİ

İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Twitter'dan yaptığı paylaşımda HDP'ye sert tepki gösterdi. Altun paylaşımında şu ifadeleri kullandı: