Sedanur hakkında yeni gelişme

Çelişkili açıklamalarının ardından Himmet Uç'un polis tarafından gözaltına alındığı açıklandı

Çelişkili açıklamalarının ardından Himmet Uç'un polis tarafından gözaltına alındığı açıklandı. Müge Anlı bu konu ile ilgili açıklamada bulundu. Ertan Bozkurt'un kardeşleri Torun ve Özcan Bozkurt programa konuk oldu. İki kardeşin 16 Eylül pazar günü Paslı köyünde oldukları ortaya çıktı. Kardeşlerin çelişkili açıklamalarda bulunduğu dile getirildi. Müge Anlı, "O gün iki dereye gidiliyor. Biri olay yerine çok yakın olan yer, biri de daha uzak bir yer. Yayın bittikten sonra telefonlarımız susmadı. Dediler ki sizin için orada balık olmaz, olta ile balık tutulmaz. İkinci gittiğiniz köy için de dere bile kuru nasıl balık tutulur orada" açıklamalarında bulundu.

MÜGE ANLI 24 EYLÜL’DE NELER OLDU?

Müge Anlı programın açılışında Sedanur’un ölüm haberini bildirdi. Sedanur’un cansız bedeninin bulunduğu yerde inceleme yapıldı. Acı haberi alan Sedanur’un yakınlarının görüntüleri gösterildi. Müge Anlı, “Nasıl öldürüldüğü henüz araştırılıyor. Ancak görgü tanıkları etrafın kan gölü olduğunu söylüyor” dedi.

SEDANUR'UN ÖLÜM NEDENİ BELLİ OLDU MU?

İçişleri Bakanlığı'ndan yapılan açıklamada Sedanur Güzel'in cinsel istismara uğradığı ile ilgili haberler üzerine bir açıklama yapıldı. Açıklamada 'Tecavüz bulgusuna dair herhangi bir veri yoktur' denildi.

Kars Cumhuriyet Başsavcısı Mehmet Fatih Camgöz, kaybolduktan 7 gün sonra cenazesi bulunan Sedanur Güzel ile ilgili bir açıklama yaptı.

Savcı, "Sedanur Güzel'in cinsel istismara maruz kalıp kalmadığı ve ölümünün nasıl gerçekleştiği net olarak ancak patolojik inceleme sonucu belli olacaktır" dedi.

Konuyla ilgili Kars Valisi Rahmi Doğan'dan da bir açıklama geldi. Doğan, "Sedanur kızımızla ilgili basında çıkan otopsi sonuçları açıklandı bilgisi doğru değildir" diye konuştu.