Sayısal Loto 23 Aralık çekiliş sonuçları açıklandı

Şans oyunu severlerin heyecan ve merakla beklediği 23 Aralık MPİ Sayısal Loto sonuçları açıklandı.

Sayısal Loto 23 Aralık çekiliş sonuçları açıklandı. 90 Milyon TL'lik büyük ikramiye dağıtılacak oyunda 6 şanslı numara ve ile joker olarak sunulan kazandıran numaraları doğru tahmin etmek ve yeni yıla milyoner olarak girmek isteyen şans oyunu severler 23 Aralık MPİ Sayısal Loto sonuçlarına ve MPİ bilet sonucu sorgulamaları için haberimizdeki link üzerinden ulaşabilirler.

Şans oyunu severlerin heyecan ve merakla beklediği 23 Aralık MPİ Sayısal Loto sonuçları açıklandı.  Şanslı numaraları doğru tahmin ederek büyük ikramiye kazanmak isteyenler tarafından araştırılan 23 Aralık MPİ Sayısal Loto sonuçları ve bilet sorgulama ekranı haberimizde.

SAYISAL LOTO SONUÇLARI (23 ARALIK)

Milli Piyango İdaresi (MPİ) İstanbul stüdyolarında gerçekleşen MP TV canlı çekilişiyle 23 Aralık Sayısal Loto sonuçları ve Milli Piyango İdaresi (MPİ) sorgulama motoru detayları şöyle;

Milli Piyango İdaresi (MPİ) 23 Aralık Sayısal Loto sonuçları: 42 - 72 - 27 - 12 - 89 - 52 + 33 (JOKER)

Kazandıran numaraların küçükten büyüğe doğru sıralanışı şöyle;

SAYISAL LOTO NASIL OYNANIR?

Sayısal Loto'nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto'nun oyun kuralları şöyle:

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 3 TL'dir.

Sen Seç!

Sen seç, Online Çılgın Sayısal Loto'nun sizler için geliştirdiği bir seçenek. Kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 6 numara ile şanslı kupon oluşur.