Sayısal Loto sonuçları 12 Aralık 2020: MPİ Çılgın Sayısal Loto sonuçları açıklandı!

Milli Piyango İdaresi Sayısal Loto sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. 12 Aralık Çılgın Sayısal Loto sonuçları saat 21.45'te açıklandı! Tv8 ekranlarında canlı olarak yayınlanan çekilişin sunuculuğunu Seda Sayan yaptı. Dev büyük ikramiye havuzu ile kolay yoldan para kazanmak isteyen kişilerin ilgisini çeken çekiliş sonuçları ‘millipiyangoonline.com' adresi üzerinden paylaşılıyor. Çılgın Sayısal Loto sonuçları 12 Aralık 2020 şanslı numaraları haberimizde yer alıyor.

Sayısal Loto 12 Aralık 2020 sonuçları Seda Sayan'ın sunumuyla Tv8 ekranlarında canlı olarak açıklandı! Çılgın Sayısal Loto'da 87.504.231 TL'nin talihlileri arandı. Oyunun yeni kurallarına göre 1'den 90'a kadar sıralı sayı kümesi içerisinden çekilen 6 şanslı numarayı doğru tahmin edenler büyük ikramiyenin sahibi oluyor. Sisal Şans yetkilileri ve noter heyeti huzurunda gerçekleştirilen çekiliş ‘millipiyangoonline.com' adresi üzerinden paylaşılıyor. İşte 12 Aralık Sayısal Loto sonucu...  

SAYISAL LOTO 12 ARALIK 2020 SONUÇLARI BELLİ OLDU!

Milli Piyango İdaresi Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen Çılgın Sayısal Loto çekiliş sonuçları belli oldu! Saat 21.45'te Tv8 canlı yayınında yapılan çekilişe Sisal Şans ve noter heyeti eşlik etti. İşte şanslı numaralar...

Sayısal Loto sonuçları 12 Aralık Cumartesi: 12, 23, 28, 31, 43, 60 + 07 (Joker)

SAYSAL LOTO NE KADAR DEVRETTİ, BÜYÜK İKRAMİYE NE KADAR?

Sayısal Loto’da devreden büyük ikramiye tutarı 87.504.231 TL.

GEÇEN ÇEKİLİŞİN SONUÇLARI

9 Aralık sonuçları: 09, 13, 27, 53, 62, 90 + 24 (Joker)

SAYISAL LOTO’DA YENİ DÖNEM BAŞLADI

Sayısal Loto’nun adı artık Çılgın Sayısal Loto oldu. Çılgın Sayısal Loto’nun oyun kuralları şöyle:

Bir kolonda 90 numara bulunmaktadır. 90 numaradan 6 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 3 TL’dir.

Çılgın Sayısal Loto; “millipiyangonline.com” üzerinden, Milli Piyango uygulamasından ya da satış noktalarından oynanabilir.

ÇILGIN SAYISAL LOTO’DA

Birinci kategori olan “6 bilen”, kazanan kombinasyonun 6 rakamının tamamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır. 6 bilenler büyük ikramiyeyi kazanır.

İkinci kategori olan “5+1 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ve 6’ıncı rakamın “Joker” rakamına eşit olduğu kombinasyonlardır.

Üçüncü kategori olan “5 bilen”, kazanan kombinasyonun 5 rakamının doğru tahmin edildiği ancak 6’ıncı rakamın “Joker” rakamından farklı olduğu kombinasyonlardır.

Dördüncü kategori olan “4 bilen”, kazanan kombinasyonun 4 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyondur.

Beşinci kategori olan “3 bilen”, kazanan kombinasyonun 3 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.

Altıncı kategori olan “2 bilen”, kazanan kombinasyonun 2 rakamının doğru tahmin edildiği kombinasyonlardır.