Savaşçı dizisinde Kılıç Timi beklenmedik durumda!

Savaşçı 68. son bölümde; Soydaşlarımızı Lazar ve Velid'in elinden kurtarmak için harekete geçen Kılıç Timi beklenmedik olaylar ile karşılaşıyor.

Savaşçı 68. son bölümde; Soydaşlarımızı Lazar ve Velid'in elinden kurtarmak için harekete geçen Kılıç Timi beklenmedik olaylar ile karşılaşıyor. Teröristlerin Çiğdem Teğmen'in asker olduğunu anlaması üzerinde esir alınması Timin elini kolunu bağlıyor. Çiğdem Teğmen'in ise tek amacı Kürşat'ı kurtarmak oluyor.

Diğer tarafta ise Murat, Elsa ve Melik’le ilgili bilgi toplamak için kendini riske atar ve ölümle burun buruna gelir. Kopuz Albay kardeşi Murat’ı kurtarmak için zamana karşı yarışırken, Çiğdem Teğmen’le irtibatın kesildiği haberi karargahta gerilime sebep olur.

Kılıç Timi bir yandan soydaşlarımızı korumak diğer yandan da Çiğdem’in akibetini öğrenmek için acele etmek zorundadır. Fakat Kağan ve Haydar’ın verdiği karar, hem Kopuz Albay’ı hem de Kılıç Timi’ni zor bir tercihle karşı karşıya bırakır. Diğer tarafta ise Murat, Elsa ve Melik’le ilgili bilgi toplamak için kendini riske atar ve ölümle burun buruna gelir. Kopuz Albay kardeşi Murat’ı kurtarmak için zamana karşı yarışırken, Çiğdem Teğmen’le irtibatın kesildiği haberi karargahta gerilime sebep olur.