Saplantılı aşk infazı

Seher Çetintaş, kendisiyle sevgili olmak isteyen Ahmet Kalender’in teklifini reddedince kurşun yağmuruna tutularak öldürüldü. Zanlının daha önce de genç kadının elmacık kemiğini kırdığı ortaya çıktı.

Levent Albayrak

Küçükçekmece’deki bir tekstil şirketinde çalışan ve 5 ay önce boşanan iki çocuk annesi Seher Çetintaş, kendisine platonik duygular besleyen ve aynı işyerinde çalışan Ahmet Kalender’in sevgili olma teklifini her defasında reddedince tehdit almaya başladı.

PEŞİNİ BİR  TÜRLÜ BIRAKMADI

Saplantılı âşık Kalender genç kadını darp edip, elmacık kemiğini de kırdı. Çetintaş çocuklarına zarar vermesinden korktuğu için polise gidip Kalender hakkında şikayetçi olmadı. Genç kadın, işyerinden ayrılmasına rağmen Kalender’den kurtulamadı. Önceki akşam Küçükçekmece’deki bir kafede buluştuğu Kalender’e, “Beni ve ailemi rahat bırak” dedi ve dışarı çıktı. Taksi bekleyen kadının peşinden gelen Kalender, tabancasını çıkartarak peş peşe ateş edip kaçmaya çalıştı. Genç kadın olay yerinde hayatını kaybederken, o sırada kafede bulunan bir polisin kovalaması sonucu zanlı yakalandı.

 ‘KAZA KURŞUNU’ KURBANI

Tekirdağ Süleymanpaşa’da 20 yaşındaki Selin Buse Balcı önceki akşam eniştesi Hayati Darıcı’nın (45) evine misafirliğe gitti. Aile içinde yaşanan tartışma sırasında Darıcı, ruhsatsız silahını doldur-boşalt yaparken namludan fırlayan kurşun genç kıza isabet etti. Tek kuşunla göğsünden yaralanan Selin Buse Balcı eniştesi tarafından Tekirdağ Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı.

ENİŞTESİ CEZAEVİNE GİRDİ

Ancak doktorların tüm müdahalesine rağmen Selin Buse Balcı kurtarılamayarak hayatını kaybetti. Enişte Hayati Darıcı ise gözaltına alındıktan sonra taksirle adam öldürme suçundan tutuklandı.