Sapık votka içirmiş!

Otobüste taciz skandalını ortaya çıkan CHP’li iki kadın olayın gerçek yüzünü AKŞAM’a anlattı, iğrençlik bir boyut daha atladı: CHP’li M.Y, çocuğa önce votka içirip bayılttı, sonra tacizde bulundu! 

YELDA GÖKDAĞ

CHP OTOBÜSÜNDEKİ TACİZ SKANDALINDA İKİNCİ PERDE

AKŞAM’ın gündeme getirdiği CHP otobüsündeki taciz ahlaksızlığında yeni detaylar ortaya çıktı. Skandalı gören ve tepkisini gösteren CHP Aydın Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Asya Alp ve CHP Kadın Kolları Üyesi Kader Nart bilinmeyenleri AKŞAM’a anlattı. CHP’li Alp ve Nart, tacizci CHP’li M.Y.’nin, 15 yaşındaki mağdura önce votka içirip bayılttığını, sonra tacizde bulunduğunu belirtti.

SKANDALI ÖRTBAS ETTİ

Olayı öğrenince CHP İlçe Başkanı Ahmet Ekmekçi’ye derhal polis çağırılması gerektiğini söylediklerini belirten Alp ve Nart, Ekmekçi’nin her ikisinin üzerine yürüyerek “Kapatın çenenizi, hiç kimseye bir şey anlatmayacaksınız” dediklerini iddia etti. Alp ile Nart’ın skandala ilişkin AKŞAM’a yaptığı açıklamalar kan dondurdu. 

CHP Aydın Gençlik Kolları Başkan Yardımcısı Asya Alp 

Ekmekçi bize ‘kapatın çenenizi’ diye bağırdı! 

M.Y., otobüse bindiğinde alkollüydü, sonra içmeye devam etti. Çocuğu defalarca yanına çağırdı, şoföre ışıkları kapattırdı. Durumu fark edince Kader ablaya söyledim. Kader abla bağırarak otobüsün ışıklarını açtırdı. M.Y. çocuğu taciz ediyordu. Bağırarak üzerine yürüdük, çocuk bayılmıştı.

SAVCILIĞA GİDECEĞİM

Çocuk M.Y.’nin kendisine de içki içirdiğini söyledi. M.Y. sızmıştı. Rezaleti Ekmekçi’ye telefonla bildirdik. İlk mola yerinde polis çağırılmasını istedik. Ekmekçi, ‘kapatın çenenizi ben durumu çözeceğim’ dedi. Tacizci M.Y.’nin cebine para koyup, Kuşadası’na geri gönderdi. Vicdanım rahatsız, suç duyurusunda bulunacağım. 

Bu utançla yaşayamam sonuna kadar gideceğim 

“Taciz mağduru parçalanmış bir ailenin çocuğu ve Kuşadası’nda ağabeyiyle yaşıyor” diyen Kader Nart şöyle devam etti: Ankara’daki annesine bile haber verilmeden otobüse bindirildiğini öğrendik. Yani M.Y bu işi önceden organize etmiş. Tanık olduğum utançla yaşayamamBu ahlaksızlığı bütün ayrıntıları ile savcıya anlatacağım.  

CHP KADIN KOLLARI ÜYESİ KADER NART

Taciz için her şeyi kurgulamış!

Asya’nın uyarısı üzerine arka koltuğa baktığımda gözlerime inanamadım. Hemen M.Y.’nin üzerine yürüyüp tartaklamaya başladım. Çocuğu sarstım kendine gelsin diye. Sonra MY.’nin çocuğa 2 kadeh içki içirdiğini söyledi. Taciz etmek için her şeyi kurgulamış. Çocuk o bağırtılara rağmen uyanmadı. İlçe Başkan Yardımcısı İshak Eryiğit, “Çocuğu birkaç kez öperken gördüm, babacan bir tavır diye düşünmüştüm” dedi. Mola yerinde Ekmekçi’ye ‘bu bir pedofili vakası, polis çağırın’ dedik. Ekmekçi öfke ile üzerime yürüdü. Öğrendiğimize göre M.Y.’den istifa etmesi istenmiş, o da yönetimden ayrılmış.