MPİ Şans Topu çekilişi 21 Mart bilet sonucu sorgula! Şans Topu çekişinin 21 Mart tarihli sonuçları kazandıran numaralar

Şans Topu çekişinin 21 Mart 2021 tarihli sonuçları açıklandı.Çekilişte bugün kazandıran numalara 4, 14, 22, 25, 28 + 3 olarak belirlendi. Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak aktarılacak olan 21 Mart Şans Topu çekilişi noter huzurunda gerçekleştirildi. Haftanın son çekilişi düzenlenen Şans Topu sonuçlarına ve büyük ikramiye miktarı ile ilgili son gelişmeleri bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz..

Sisal Şans tarafından gerçekleştirilen 21 Mart Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı. 21 Mart 2021 tarihli Şans Topu çekilişi milllipiyangoonline.com üzerinden ve Milli Piyango TV YouTube hesabından erişime açıldı. Türkiye'nin en köklü markalarından Milli Piyango'nun ürün yelpazesine yepyeni oyunlar eklenirken günün kazandıran rakamları 4, 14, 22, 25, 28 + 3 oldu. İşte 21 Mart 2021 tarihli Şans Topu çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

ŞANS TOPU SONUÇLARI 21 MART 2021

Şans Topu çekilişinde bu hafta kazandıran rakamlar 4, 14, 22, 25, 28 + 3 oldu

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SAAT KAÇTA YAPILIYOR?

Şans Topu çekilişi 20:00'de naklen noter huzurunda ve yetkililerin eşliğinde çekilmektedir.

ŞANS TOPU BİLET SONUCU SORGULAMALARI NEREDEN YAPILIYOR?

Şans Topu çekiliş sonuçların açıklanması ile birlikte bilet sorgulamalarını millipiyangoonline.com web sitesinden yapabilirsiniz.

Şans Topu sonuçları açıklandı. Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz gün gerçekleşen çekilişte 5+1 bilen olmamış ve büyük ikramiye devretmişti.

İşte, Şans Topu sonuçları ve bugünün kazanan numaraları...

ŞANS TOPU BİLET SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

Milli Piyango İdaresi Genel Müdürlüğü'nün izleme ve denetimine tabi olarak şans oyunlarının düzenlenmesine ilişkin iş ve hizmetleri yerine getirmek üzere Türkiye Varlık Fonu tarafından 10 yıl süreyle yetkilendirilen Sisal Şans, 1 Ağustos itibariyle faaliyetlerine başlamıştı. Söz konusu bu çekilişler için yeni kurallar belirlendi.

Yenilenen Şans Topu'nun kuralları ise aşağıdaki gibi ;

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir.

Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Tek kolon ücreti 2 TL'dir.

SEN SEÇ!

Kolonunu ister kendi seçtiğin sayılar ile istersen de Rastgele seçeneğini kullanarak sistem tarafından rastgele seçilecek sayılar ile oluşturabilirsin. Satış noktalarında satılan Şans Topu oyunu için ise ,kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 5+1 numara ile şanslı kupon oluşur.

SİSTEM OYUNU!

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda üst bölümden 5 numaradan fazla ve/veya alt bölümden 1 numaradan fazla işaretlenmesiyle sistem oyunu oynanabilir. Bu durumda birden çok kolon oluşturulur. Üst bölümden en fazla 10 numara, alt bölümden ise 14 numara işaretlenebilir.

ÇOKLU ÇEKİLİŞ!

Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılınabilir.

İPTAL

Doldurduğun kolonu oynamaktan vazgeçilirse ilgili kolonun altındaki iptal kutucuğu işaretlenerek, kolon iptal edilebilir.

NE KADAR KAZANABİLİRSİN?

Şans Topu haftada 1 gün: Çarşamba günleri çekilir. Her çekilişte küre içerisindeki 34 numara içinden 5 numara, 14 numara içinden 1 numara çekilir.

Oynadığın her kolon çekilişte çıkan numaralardan 5+1, 4+1, 4, 3+1, 3, 2+1, 1+1 veya 0+1 numara doğru tahmin edersen ikramiye kazanırsın. 5+1 bilen Şans Topu büyük ikramiyesini kazanır! Aynı ikramiye kategorisinde birden fazla kazanan olması halinde ise ikramiye havuzu kazananlar arasında eşit bölüşülür.

SİSAL ŞANS NEDİR?

Şans oyunlarıdan olan Sisal Şans Milli Piyango İdaresi ile yeni bir anlaşma yaparak eğlenceli şans oyunlarını hizmete sunmaya devam ediyor.

Türkiye Varlık Fonu tarafından 10 yıl süreyle yetkilendirilen Sişal Şans için bayiler ve markaya 50 milyon euroluk kapsamlı bir yatırım yapıldı.

İtalya'da 1946 yılından bu yana başarıyla faaliyet gösteren, Dünya Piyango Birliği (World Lottery Association) sertifikasına sahip Sisal S.p.A, Fas da dahil olmak üzere 2019 itibariyle 40 binden fazla satış noktasına sahip. Türkiye'de 1956'dan beri, ulusal ve uluslararası arenada uzun vadeli ve sürekli yatırımlar gerçekleştirerek ekonomiye katma değer sağlayan Demirören Holding, tüm operasyonları dahil olmak üzere Türkiye çapında 18 bini aşkın bayisiyle faaliyetlerine devam edecek.