MPİ Şans Topu çekilişi bilet sonuçları kazandıran numaraları sorgula! Şans Topu çekilişi 27 Haziran Milli Piyango sonuçları açıklandı!

Şans Topu çekilişi 27 Haziran sonuçları açıklandı. Çarşamba ve Pazar günleri olmak üzere haftada iki gün düzenlenen Şans Topu çekiliş sonuçlarında kazandıran numaralar Milli Piyango Tv, YouTube kanalı üzerinden yapılan canlı yayın ile noter huzurunda paylaşıldı. 27 Haziran tarihli Şans Topu bilet sonuçları kurumun resmi internet sayfasından öğrenebilirsiniz.

27 Haziran Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında düzenlenen Şans Topu çekilişi 27 Haziran sonuçlarına göre kazandıran numaralar belirlendi. Zengin olma hayali ile Şans Topu çekilişi için bilet alan vatandaşların merakla beklediği sonuçları bugün düzenlenecek canlı yayının ardından Milli Piyango Online resmi internet adresinde erişime açıldı. İşte 27 Haziran tarihli çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama sayfası...

27 HAZİRAN ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇARI AÇIKLANDI

Şans Topu numarları: 4 - 5 - 11 - 15- 21 - 6

Şans Topu 1.884.077 TL'lik devreden büyük ikramiyesiyle bu akşam canlı yayında çekildi. Şans Topu'nu bayilerden oynayabilir; canlı yayını saat 20.00'de Milli Piyango TV YouTube kanalından izleyebilirsiniz!

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞİ BİLET SORGALAMA NASIL YAPILIR?

Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 2 TL'dir.

Oyunseverler, üst bölümden 5 adet, alt bölümden 1 adet numarayı seçerek oyuna katılabiliyor.

Şans Topu, ikramiye grupları, (5+1), (5), (4+1), (4), (3+1), (3), (2+1), (1+1) ve yeni kategorisi (0+1) olarak sıralanıyor. Yenilen Şans Topu oyununda, oyunseverler artık üst bölümde bilemese de alt bölümde 1 numara bilse de kazanıyor.

Oyunseverler kolonları kendileri doldurabildiği gibi ayrıca sayıları doğrudan bayiye söyleyerek veya "Sen Seç" ile terminalden rastgele sayı seçtirerek de oynayabiliyor. 18 yaşından büyük herkesin oynayabileceği Şans Topu'nda her kolonun fiyatı ise 2 TL. Oyunun kurallarıyla ilgili ayrıntılı bilgiye https://www.millipiyangoonline.com/sayisal-loto/kurallar adresinden ulaşmak mümkün.

TÜM ÇEKİLİŞLER CANLI YAYINLANIYOR!

Şisal Şans'ın son teknolojiyi kullanarak oluşturulan teknik altyapı ile noter huzurunda gerçekleştirdiği çekilişler canlı olarak yayınlanmaya devam ediyor. Tüm çekiliş süreçleri "Dünya Piyango Birliği" (World Lottery Association) standart ve kurallarına uygun şekilde organize ediliyor ve en büyük öncelik şeffaflığa veriliyor.

Dünya Piyango Birliği sertifikalı, son teknoloji ürünü yeni çekiliş makineleriyle kurulmuş olan ve ŞANS MERKEZİ adı verilen çekiliş stüdyosunda düzenlenen çekilişler, www.millipiyangoonline.com sitesinden canlı olarak yayınlanıyor ve dileyen herkes çekilişe katılabiliyor.