MPİ Şans Topu çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranı! 1 Ağustos Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı!

1 Ağustos Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı. 5+1 olarak da bilinen Şans Topu'nda 6 talihli numara bugün belirlendi. Türkiye'de şans oyunları düzenlemesini Milli Piyango'dan devralan Sisal Şans tarafından haftanın belirli günlerinde gerçekleşen Şans Topu çekilişi 1 Ağustos sonuçları, kazandıran numara, büyük ikramiye tutarı ve bilet sorgulama ekranı millipiyangoonline.com adresinde.

Şans Topu çekilişinin 1 Ağustos tarihli sonuçları açıklandı. Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleştirilen Şans Topu çekilişinin ardından kurumun resmi internet sayfası üzerinden bilet sorgulama ekranı erişime açıldı. Merakla beklenen Şans Topu çekiliş sonuçları, kazandıran numaralar haberimizde

5+1 ŞANS TOPU SONUÇLARI AÇIKLANDI

Pazar günü gerçekleştirilecek olan çekiliş saat 20:00'da yapıldı. İkramiye detayları ise çekiliş sonrasında netleşiyor. Çekilişte 0+1, 1+1, 2+1, 3+1, 4+1, 5+1 bilenler ve 3, 4, 5 bilenler ikramiye almaya hak kazanacaklar.

Çekiliş öncesinde beklenen büyük ikramiye tutarı ise 227 bin lira olarak duyuruldu.

Şans Topu çekilişi 20:00'de Milli Piyango TV YouTube hesabından canlı yayınla gerçekleşti.

1 Ağustos Şans Topu çekiliş sonuçları kazandıran numaralar: 5 - 6 - 21 - 22 - 26 - (1) - Joker

MPİ ŞANS TOPU ÇEKİLİŞİ BİLET SONUCU SORGULAMA EKRANI

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir.

Talihli adayları kolon başı 2 TL'lik ücreti ödeyerek oyunu oynayabilirler.