14 Şubat Şans Topu çekiliş sonuçları kazandıran numaralar! MPİ Şans Topu çekiliş sonuçları bilet sorgulama ekranı

Şans Topu çekilişi 14 Şubat sonuçları açıklandı. Heyecanla beklenen 14 Şubat tarihli Şans Topu çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar belli oldu. Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden Şans Topu çekiliş sonuçları canlı olarak gerçekleşti. İşte çekilişte kazandıran numaralar...

Sisal Şans tarafından düzenlenen 14 Şubat Şans Topu çekiliş sonuçları açıklandı. Her hafta binlerce lira kazandıran çekiliş detayları ise Millipiyangoonline'da yer aldı. Şans Topu çekilişi 14 Şubat sonuçları kazandıran numaralra haberimizde bulunuyor.

Sisal Şans tarafından düzenlenen Şans Topu'nda çekiliş açıklandı. Şans Topu'nda büyük ikramiye 2 milyon 18 bin 425 TL. 14 Şubat 2021 Şans Topu çekilişi sonucu kazandıran şanslı numaralar -8-9-10-14-17- ve +3 oldu.

Her hafta binlerce lira kazandıran çekiliş detayları ise Millipiyangoonline'da yer alıyor. Şans Topu çekiliş sonuçları ise anında haberimizde bulunuyor.

ŞANS TOPU ÇEKİLİŞ SONUÇLARINI TAKİP ETMEK İÇİN TIKLAYINIZ...

14 ŞUBAT ŞANS TOPU ÇEKİLİŞİ

İki kez yapılan çekiliş ile kazanan talihli sayısı da artıyor. Çarşamba ve Pazar günleri olmak üzere haftanın iki günü düzenlenen Şans Topu'nda bu akşamki çekiliş saat 20.00'de gerçekleşti.

Pazar akşamı düzenlenecek 14 Şans Topu çekilişi Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak oyun severler karşısında olacak. www.millipiyangoonline.com MP TV kanalından canlı olarak aktarılıyor.

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Bir kolonun üst bölümünde 34, alt bölümünde 14 numara bulunmaktadır. 34 numara arasından 5, 14 numara arasından 1 tanesi işaretlenir. Bir veya birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti 2 TL'dir.

Şans Topu (5+1) oyunu, iki farklı sayı kümesi içerisinden, belirlenen sayıda numara seçilmesi esasına dayanan bir sayısal oyundur.

İlk sayı kümesi 1-34 numaradan, ikinci sayı kümesi ise 1-14 numaradan oluşmaktadır.

İlk sayı kümesinden 5 (beş) adet, ikinci sayı kümesinden 1 (bir) adet numarayı seçerek oynanan bir oyundur. Şans Topunun çekiliş günü Çarşamba akşamı saat 21.15-21.20 aralığındadır.

Noter huzurunda yapılan çekilişler mpi.gov.tr sitesinde canlı yayında gerçekleştirilir.

Çekiliş tamamlanmasından sonra şans topunun ilgili hafta sonuçları Milli Piyango resmi sitesi üzerinden yayınlanıyor.

5+1'i tutturan talihli ya da talihliler büyük ikramiyeyi almaya hak kazanıyorlar.

Sonrasında sırasıyla 5 bilenler, 4+1 bilenler, 4, 3+1, 3, 2+1 ve 1+1 bilenler de küçük miktarlarda da olsa ikramiye almaya hak kazanıyorlar.

Şans Topu oyununda (1+1), (2+1), (3), (3+1) ve (4) bilenler ikramiyelerini Loto bayilerinden, (4+1) ve (5) bilenler Loto bayileri veya Milli Piyango Şubelerinden alabilirler.

Ancak (5+1) bilenler ise Milli Piyango genel müdürlüğünden alabilirler. Kazanılan ikramiyeler 1 yıl süre ile ödenir.