Mpi Şans Topu sonucu bilet sorgulama, kazandıran numaralar! Şans Topu 7 Şubat çekiliş sonuçları

Şans Topu 7 Şubat çekiliş sonuçları açıklandı. Noter huzurunda ve canlı yayında yapılan Şans Topu çekilişin ardından kazandıran numaralar belli oldu. 7 Şubat Şans Topu sonuçları ve bilet sorgulamasını link üzerinden yapabilirsiniz.

Milli Piyango 7 Şubat 2021 Şans Topu çekiliş sonuçları bugün yapılacak olan çekilişin ardından belli oldu. Şans Topu çekilişi Milli Piyango TV Youtube kanalından canlı olarak gerçekleştirildi. İşte 7 Şubat 2021 Şans Topu çekiliş sonuçları

Milli Piyango'da haftanın her günü bir çekiliş var! Oynadığın bilete ikramiye çıkıp çıkmadığını öğrenmek için çekilişlerimizi Milli Piyango TV üzerinden canlı izleyebilir ya da sonuçlar sayfası üzerinden bilet numaranı girebilirsin.

Milli Piyango İdaresi (MPİ) 7 Şubat Şans Topu sonuçları: 20 - 15 - 8 - 30 - 9 + 12

Kazandıran numaraların küçükten büyüğe doğru sıralanışı şöyle;

MİLLİ PİYANGO ÇEKİLİŞ SONUÇLARI ONLİNE'DA, SADECE TIKLA!

ŞANS TOPU NASIL OYNANIR?

Şans Topu, 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakamın ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur.

Bir oyun kombinasyonu, oyuncunun çekilişte tahmin edeceği 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakamdan ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL'dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, her çekilişte iki farklı seriden çekilen rakamlardan oluşur : 1 ila 34 (dahil) arasındaki beş rakam ve 1 ila 14 (dahil) arasındaki bir rakam. Beş rakam, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden 1 ila 34 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

Çoklu Çekiliş seçeneği işaretlenerek birden fazla çekilişe katılınabilir.