Şanlıurfa`da doğum hastanesinin bahçesinde patlama

Şanlıurfa'da 21.00 sıralarında doğum hastanesinin bahçesinde patlama meydana geldi. Patlamada ölü ya da yaralı olup olmadığı bilinmiyor.

1

Şanlıurfa`da, Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi`nin bahçesinde henüz bilinmeyen nedenle patlama meydana geldi. Olay yerine polis, sağlık ve itfaiye ekipleri sev edilirken hastanedeki hastaler ise tedbir amaçlı başka hastanelere sevk edilmeye başlandı.

Bugün saat 21.30 sıralarında Bağlarbaşı Mahallesi`nde bulunan ve karşısında İl Sağlık Müdürlüğü de bulunan 4 katlı Kadın Hastalıkları ve Doğum Hastanesi`nin bahçesinde patlama meydana geldi. Henüz bilinmeyen nedenle meydana gelen patlama üzerine bölgeye çok sayıda polis, itfaiye ve acil sağlık görevlisi sevk edildi. Hastanede bulunanların büyük endişe yaşadıkları patlamanın ardından hasta ve hasta yakınları çevredeki hastanelere sevk edilmeye başlandı. Hastanede yaralı olup olmadığı konusunda henüz bilgi alınamazken, bahçe bulunan bir barakada oksijen tüplerinin bulunduğu belirtildi. Olayla ilgili soruşturma sürdürülüyor.

DHA