Samsung Galaxy S9 fiyatı ve özellikleri Galaxy S9 Türkiye fiyatı ne kadar kaç lira?

Samsung’un merakla beklenen yeni telefon modelleri Galaxy S9 ve S9 Plus resmen duyuruldu. Samsung’un yeni akıllı telefonları büyük ilgi gördü. Merakla beklenen Samsung'un 2018 yeni nesil amiral gemisi Galaxy S9 Türkiye satış fiyatı ve özellikleri Mobil Dünya Kongresi’nde açıklandı. Peki Galaxy S9 Türkiye satış fiyatı ne kadar olacak? Galaxy S9 Türkiye’de ne zaman satışa sunulacak? Samsung Galaxy S9'un kamerasında insan gözünün çalışma prensibinden esinlenildiği belirtildi. Göz bebeklerinin aydınlık ve karanlığa göre büyüyüp küçülmesi gibi, akıllı telefonun kamerası ışığa göre diyafram aralığını artırıp azaltabilecek. Galaxy S9'da infinity display teknolojisini (sonsuz ekran) geliştirildiği ve 'çentik olmadan' kullanıcıya daha fazla alan sağladıkları belirtildi. Galaxy S9 ve S9+ dört farklı renk seçeneğine saihp olacak: Gece Siyahı, Titanyum Grisi, Mercan Mavisi, Lila. Samsung Galaxy S9'un kamerasında insan gözünün çalışma prensibinden esinlenildiği belirtildi. Göz bebeklerinin aydınlık ve karanlığa göre büyüyüp küçülmesi gibi, akıllı telefonun kamerası ışığa göre diyafram aralığını artırıp azaltabilecek. Samsung Galaxy S9 ve S9+’ın tasarımında büyük bir değişiklik olmadığı ilk bakışta anlaşılıyor. Köşelere doğru hafif kıvrımlı kenarlarla ergonomik kullanımı desteklemeye devam eden Samsung, karşımıza bir önceki nesle hayli benzeyen şık cihazlar çıkarıyor. S9 modelini S9+’tan ayıran en büyük tasarım farkı ise arka kamera. Galaxy S9 tek arka kamerayla gelirken, S9+’ta çift arka kameraya yer verilmiş. Sonsuz Ekran’ın altında yer alan bant ise biraz daha inceltilmiş gibi görünüyor. Her ne kadar yüzle tanıma teknolojisine sahip olsa da Samsung henüz cihazlarında parmak izi sensörünü kaldırmaya hazır değil.

Samsung Galaxy S9 Türkiye satış fiyatı ne kadar? Galaxy S9 ve S9 Plus’un resmen tanıtılmasıyla birlikte Galaxy S9’un Türkiye’de ne zaman satışa sunulacağı, özellikleri ve fiyatı merak edilir oldu. Samsung Galaxy S9'un kamerasında insan gözünün çalışma prensibinden esinlenildiği belirtildi. Göz bebeklerinin aydınlık ve karanlığa göre büyüyüp küçülmesi gibi, akıllı telefonun kamerası ışığa göre diyafram aralığını artırıp azaltabilecek. Samsung, böylece gündüz de gece de en iyi fotoğrafları çekebileceğinizi iddia ediyor. İşte Galaxy S9 fiyatı ve hakkında diğer tüm merak edilenler. Galaxy S9'un Türkiye fiyatı 64 GB için 4.599 TL olarak açıklandı. S9'un ABD fiyatı ise 790 dolar olarak belirlendi. 64, 128 ve 256 GB depolama seçenekleri sunan Galaxy S9+'ın fiyatı ise sırasıyla 5.199 TL, 5.399 TL ve 5.699 TL olacak. S9+'nın ABD fiyatı ise 915 dolar olarak belirlendi. Samsung Galaxy S9 ve S9+, 25 Şubat 2018 tarihinden itibaren Türkiye'deki kullanıcılar için shop.samsung.com/tr adresinden ön siparişe sunulacak.

GALAXY S9 NE KADAR?

Galaxy S9'un Türkiye fiyatı 64 GB için 4.599 TL olarak açıklandı. S9'un ABD fiyatı ise 790 dolar olarak belirlendi. 64, 128 ve 256 GB depolama seçenekleri sunan Galaxy S9+'ın fiyatı ise sırasıyla 5.199 TL, 5.399 TL ve 5.699 TL olacak. S9+'nın ABD fiyatı ise 915 dolar olarak belirlendi. Samsung Galaxy S9 ve S9+, 25 Şubat 2018 tarihinden itibaren Türkiye'deki kullanıcılar için shop.samsung.com/tr adresinden ön siparişe sunulacak.

SAMSUNG GALAXY S9 VE S9+ ÖZELLİKLERİ?

Galaxy S9'da infinity display teknolojisini (sonsuz ekran) geliştirildiği ve 'çentik olmadan' kullanıcıya daha fazla alan sağladıkları belirtildi. Galaxy S9 ve S9+ dört farklı renk seçeneğine saihp olacak: Gece Siyahı, Titanyum Grisi, Mercan Mavisi, Lila. Samsung Galaxy S9'un kamerasında insan gözünün çalışma prensibinden esinlenildiği belirtildi. Göz bebeklerinin aydınlık ve karanlığa göre büyüyüp küçülmesi gibi, akıllı telefonun kamerası ışığa göre diyafram aralığını artırıp azaltabilecek.

Samsung, böylece gündüz de gece de en iyi fotoğrafları çekebileceğinizi iddia ediyor.

Galaxy S9’da bulunan görüntü işlemcisi bir önceki cihazdan dört kat daha fazla veri işleyebiliyor.

Süper ağır çekim 960 kare/saniyede gerçekleşecek. Galaxy S9 göz kırpmayı altı saniyede çekebiliyor.

S9+'da çift arka kamera yer alıyor! Bokeh efektlerine alıştık, bu cihaz da bu özellikten faydalanarak arka planı flulaştırabiliyor.

Sonsuz Ekran ve tasarım

Samsung Galaxy S9 ve S9+’ın tasarımında büyük bir değişiklik olmadığı ilk bakışta anlaşılıyor. Köşelere doğru hafif kıvrımlı kenarlarla ergonomik kullanımı desteklemeye devam eden Samsung, karşımıza bir önceki nesle hayli benzeyen şık cihazlar çıkarıyor. S9 modelini S9+’tan ayıran en büyük tasarım farkı ise arka kamera. Galaxy S9 tek arka kamerayla gelirken, S9+’ta çift arka kameraya yer verilmiş. Sonsuz Ekran’ın altında yer alan bant ise biraz daha inceltilmiş gibi görünüyor. Her ne kadar yüzle tanıma teknolojisine sahip olsa da Samsung henüz cihazlarında parmak izi sensörünü kaldırmaya hazır değil.

Bu sebeple her iki cihazın arka kamerasının altında bir de parmak izi sensörü yer alıyor. Galaxy S9, 5,8 inç boyutunda bir ekranla geliyor. QHD+ çözünürlük sunan ekran, Super AMOLED elbette. S9+ modelinde ise ekran boyutu 6,2 inç. Aynı şekilde QHD+ çözünürlük sunan cihazın Galaxy S9’da olduğu gibi ekran oranı ise 18,5:9.

Performans özellikleri

Galaxy S ailesinin en yeni üyeleri Amerika’da Qualcomm Snapdragon 845 işlemciyle çıkacak. Ancak bize gelecek modellerde Samsung’un Exynos 9810 yonga seti yer alacak. Galaxy S9’da işlemciye 4 GB RAM eşlik ederken daha güçlü bir alternatif olan S9+’ta ise 6 GB RAM bulunuyor. Pil gücü konusunda da iki cihazda küçük bir ayrışma görünüyor. S9 modeli 3.000 mAh’lik pille gelirken, S9+’ta 3.500 mAh gücünde bir pil yer alıyor. Bu da elbette daha uzun kullanım süresi anlamına geliyor. Galaxy Note8’de 3.300 mAh kapasiteli bir pil yer aldığını da hatırlatalım.