Salezoo.com ''Türk markaları tercih etmek neden bu kadar önemli?''

Ülkemizde yerli ve yabancı marka sayısı gün geçtikçe artmaktadır. Yeni doğan bu markalar yerli imalat sanayisinin gelişmesi ve ülke ekonomisine değer katması açısından oldukça önemlidir.

Türk markalarını destekleyen ve sergileyen www.Salezoo.com e-ticaret web sitesi; bu konuda değerli bir internet alışveriş platformudur. Bünyesinde 100'ü aşkın Türk tasarım markası ile Türk tasarımcıları desteklerken kişiye özel hissiyatını sağlayabilecek eşsiz tasarım ürünlerini ulaşılabilir kılarak bir tıkla yeni sahiplerine ulaştırmayı amaç edinmiştir.

Tasarımcı kategorileri; hikayesi olan koleksiyonlar, trendler ve yenilikler takip edilerek özenle belirlenmektedir. Seçili tasarımcılarla bir nevi kendi kültürünü oluşturan www.Salezoo.com, müşterilerin en iyi hizmet seviyesi bulabilecekleri bir alan olarak "benzersiz" olmak hedefiyle hayata geçirilmiştir. E-ticaret marka görünürlüğü ve bilinirliği açısından da önem arz ederken Türk markalarına yönelimi arttırmak üzere alışkanlık edinilmesi ülkenin faydasına olacaktır.