Rusya'da 2014'te ayı saldırısına uğrayan bir balıkçının o anda telefonunda torununun şaka olarak yüklediği hangi şarkının melodisi çalmaya başlamış ve bunun üzerine ayı kaçmıştır?

''Rusya'da 2014'te ayı saldırısına uğrayan bir balıkçının o anda telefonunda torununun şaka olarak yüklediği hangi şarkının melodisi çalmaya başlamış ve bunun üzerine ayı kaçmıştır?'' sorusunun yanıtı Kim Milyoner Olmak İster'de merak konusu oldu. Milyoner'de soruları yanıtlarken heyecan dolu anlar yaşayan yarışmacı, sorunun şıkları arasında kararsız kaldı. İşte sorunun yanıtı ile ilgili detaylar...

Kim Milyoner Olmak İster'de "Rusya'da 2014'te ayı saldırısına uğrayan bir balıkçının o anda telefonunda torununun şaka olarak yüklediği hangi şarkının melodisi çalmaya başlamış ve bunun üzerine ayı kaçmıştır?" sorusuyla yarışmacıyı zorladı. Kenan İmirzalıoğlu'nun sunumuyla ekrana gelen 9 Mayıs tarihli Kim Milyoner Olmak İster'de yöneltilen soruların cevapları haberimizde.

"Rusya'da 2014'te ayı saldırısına uğrayan bir balıkçının o anda telefonunda torununun şaka olarak yüklediği hangi şarkının melodisi çalmaya başlamış ve bunun üzerine ayı kaçmıştır?"

A-İron Maiden'dan Run To The Hills

B-Metallica'dan The Unforgiven

C-Tarkan'dan Şıkıdım

D-Justin Bieber'dan Baby

Doğru Cevap: D-Justin Bieber'dan Baby