‘Rus komşumla beni kıyaslıyor boşayın'

Almanya'da doktorluk yapan L.U. ile G.U. 1997 yılında evlendi. Çiftin bu evliliğinden iki çocuğu dünyaya geldi.

NESLİHAN KESKİN

Almanya'da doktorluk yapan L.U. ile G.U. 1997 yılında evlendi. Çiftin bu evliliğinden iki çocuğu dünyaya geldi. İddiaya göre Almanya'da yaşayan çiftin evlilikleri, doktor eş L.U.'nun sadakatsiz davranışları nedeniyle çatırdamaya başladı. Sosyal medya üzerinden eskort kadınları takip eden L.U., cinsel içerikli fotoğrafları beğenerek, 'buluşalım mı?' şeklinde yorumlar yaptı. Doktor eşinin bu yorumlarını görünce hayatının şokunu yaşayan G.U.'nun dünyası başına yıkıldı. Eşinin Antalya'da bir otelde yabancı bir kadınla zina ettiğini öğrenen G.U. için evlilik artık çekilmez bir hale geldi.

HIRSIZLIKLA SUÇLADI

G.U. konuyu yargıya taşıyıp İstanbul Aile Mahkemesi'nde dava açtı. Maddi destekten yoksun bırakıldığını anlatılan dilekçede, "Kazandığı parayı benimle paylaşmadı. Geceleri barlara gidip alkol alarak eve geç saatlerde gelmektedir. Sürekli bana, 'Sen kadın mısın? Ben doktorum anlarım, sen hastasın, hırsızsın. Param için benimle birliktesin. Seni tımarhaneye kapatacağım. Çocukları elinden alacağım' diyerek tehdit etmektedir. 'Seni beğenmiyorum' diyerek beni Rus komşumla kıyaslamaktadır. Sonrasında da bu Rus kadına mesajlar atmış ve görüşmek istemiştir" iddialarına yer verildi.

KOLA İÇMEMLE ALAY ETTİ

Dilekçesinde ailesiyle görüşmesine engel olduğunun belirtilen G.U., " Türk televizyon dizisi izlemem ve kola içmem gibi sebeplerle alay etmektedir. 2 milyon maddi, 2 milyon manevi olmak üzere toplam 4 milyon lira tazminat ile ben ve küçük çocuğum için toplam 70 bin lira nafaka istiyorum" ifadelerini kullandı.