Ruhsattan sonra bir skandal daha! Zabıta müdüründen ‘rüşvet' pazarlığı

Ataşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürünün bir balya parayı aldığı ortaya çıktıktan sonra Zabıta Müdürü Mehmet Yılmaz'ın da rüşvet pazarlığı yaptığı iddia edilen görüntüler paylaşıldı.

CHP'li Ataşehir Belediyesi Ruhsat ve Denetim Müdürü Servet Ön'ün rüşvet aldığı iddia edilen görüntülerin ortaya çıkmasının ardından bir skandal da zabıtada yaşandı. Ataşehir Belediyesi Zabıta Müdürü Mehmet Yılmaz'ın da hurdacılar için rüşvet pazarlığı yaptığı iddiasına yönelik görüntüler ortaya çıktı. Videoda yer alan görüntülerde, Yılmaz'ı ziyaret eden kişiler arasında geçen diyalogda şunlar konuşuldu:

Mehmet Yılmaz: "Mağdur olan taraf doğrudur diye tamam bu sözü veriyorum."

Misafirlerden biri: "Oraya koymasınlar direk içeriye versin."

Bir diğer misafir: "Bahçede oturuyordum Müdürüm. Şahin abi dedim ki 'Müdürün haberi var."

Mehmet Yılmaz: "Kendim de aradım haberi var."

Misafir: "Bende de dedim haberi var. Bana dedi ki 'Beni kimse aramadı.' Abi dedim sen niye dik dik konuşuyorsun. Biz bu partinin çocuklarıyız, buranın insanıyız. Herkes bizi tanıyor. Kalender başkanın yeğeniyiz. Müdür bey de bizi tanıyor. Bak arıyorum. Bana diyor 'Ara.' Abi bak dik dik konuşma dedim. Adamı çıkartıyorum engelli ayağından sakat."

Mehmet Yılmaz: "O önemli değil onu geçtik. Onun ihtiyacı yok. 50 yaşına gelmiş. Ben biraz yontuyorum onu her gün. Ben ona söyledim 09.00'da gelecekler diye. Orayı yapacaksınız mecburen. Ömür boyu yaşasın."

Misafir: "Yapıldı zaten müdürüm sıkıntı yok."