Rıhtımda ‘istek' vahşeti

Kadıköy'de deniz kenarında saz çalıp şarkı söyleyen Cihan Aymaz, istek parça nedeniyle kendisiyle tartışan Mehmet C. tarafından kalbinden bıçaklandı. Denize düşen müzisyen hayatını kaybetti, suyun içinde yakalanan katil zanlısı tutuklandı.

MİKTAT ÇAKAR

İstanbul Kadıköy'de onlarca kişinin gözü önünde kan donduran bir cinayet işlendi. Akşam saatlerine doğru rıhtımında ses sistemiyle saz çalan Cihan Aymaz'ın yanına yaklaşan Mehmet C. adlı zorba, müzisyenden istediği parçayı çalmasını söyledi. Olumsuz yanıt alan maganda, Aymaz'la önce tartıştı, sonra cebinden çıkardığı bıçağı gencin kalbine sapladı.

SUÇ MAKİNESİYMİŞ

Kanlar içinde kalan müzisyen denize düştü, saldırgan arkasından atladı. Vatandaşların yardımıyla sudan çıkarılan yaralı Aymaz, ambulansla Haydarpaşa Numune Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne kaldırıldı ancak tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Alkollü olduğu iddia edilen katil zanlısı ise Sahil Güvenlik ekiplerince denizden çıkarıldı, karakola götürüldü. Tutuklanan Mehmet C.'nin uyuşturucu, yaralama, nitelikli yağma, tehdit, hakaret ve mala zarar verme gibi suçlardan çok sayıda sabıkası olduğu öğrenildi.

PİŞKİN SAVUNMA: BOĞMAYA ÇALIŞTI

Denizde yakalanarak tutuklanan Mehmet C.'nin ifadesinde 3 kişinin üzerine yürüdüğünü, kendisini korumak için bıçak savurduğunu belirterek, "Yaralıyı kurtarmak için denize atladım. O ise beni boğmaya çalıştı" dedi.

SABAH KARGOCU AKŞAM MÜZİSYEN

Cihan Aymaz'ın bir kargo firmasında çalıştığı, şarkı söylemeyi çok sevdiği için mesai bitimlerinden sonra sokak müzisyenliği yaptığı öğrenildi.

Kalbinden bıçaklanan gencin düştüğü denizde suyunun rengi kırmızıya döndü.

AYNI YERDE KAHREDEN SON

Cihan Aymaz, öldürüldüğü yerde daha önce şarkı söyleyip martıları beslerken kaydedilen videosunu sosyal medyada paylaşmıştı.