Ramo dizi kadrosuna Emre Kınay da dahil oldu! Dizide hangi karakteri canlandıracak?

Kırmızı Oda dizisinde Ahmet karakterini canlandırıp izleyicileri kendine hayran bırakan Emre Kınay, Show TV'nin reyting rekortmeni dizisi Ramo'nun kadrosuna dahil oldu. Başarılı oyuncu, Güneşin Kızları dizisinin final olmasından sonra uzun soluklu bir projede görülmemişti. Show TV'nin sevilen dizisi, BKM imzalı Ramo'nun 12 Şubat Cuma akşamı yayınlanacak olan 32. yeni bölümünden bir ön izleme yayınlandı. Ön izlemede ilk kez gördüğümüz Emre Kınay'ın canlandıracağı karakter ise merak ediliyor.

Güçlü oyuncu kadrosu ve sürükleyici hikayesi ile her Cuma izleyicileri ekran başına kilitleyen Ramo dizisi başarılı oyuncu Emre Kınay'ı da kadrosuna dahil etti. Heyecanın dorukta olduğu ön izleme sahnesinde gördüğümüz Emre Kınay'ın nasıl bir karaktere can vereceği az çok anlaşılsa da hala çözülemeyen sır perdeleri mevcut.

Her hafta aksiyon dolu sahneleri ile dikkatleri çeken Ramo dizisi reytingleri ile de ne kadar çok sevildiği kanıtlıyor. Emre Kınay'ın gelişinden sonra dizinin daha iyi sonuçlar alacağı düşünülüyor. Dizinin hayranları bir an önce 32. bölümün yayınlanması için gün sayıyor.

RAMO 32. BÖLÜM ÖN İZLEME İÇİN TIKLAYIN

Yapımcılığını BKM'nin, yönetmenliğini M.Çağatay Tosun'un, senaristliğini Toprak Karaoğlu, Seda Karaoğlu ve Birol Tezcan'ın üstlendiği, Murat Yıldırım'ın 'Ramo' karakterine hayat verdiği Ramo'da; Esra Bilgiç, İlker Aksum, Mehmet Yılmaz Ak, Devrim Özkan, Mustafa Yıldıran, Efsane Odağ gibi oyuncular yer alıyor.