Rambel kelimesinin manası ne? Rambel ne demek, anlamı nedir?

Rambel ifadesi hakkında aramalar hız kazandı. Ünlü oyuncu Murat Yıldırım ve eşi İman Elbani'ye sosyal medya platformlarından hareket yağdı. Ramo dizisinin hayranları ''Rambel aşkına engel olma, aradan çık'' dedi. Bunun üzerine Rambel ne demek, anlamı nedir? Rambel kelimesinin manası ne? sorusu gündeme geldi. Murat Yıldırım konu hakkında açıklama yaptı.

Rambel kelimesi hakkında aramalar yapılmaya başlandı. Murat Yıldırım'ın eşi İman Elbani'ye sosyal medya üzerinden bir kişi "Rambel aşkına engel olma, aradan çık" deyip hakaret etti. Bunun üzerine "Rambel ne demek, anlamı nedir? Rambel kelimesinin manası ne?" sorusunun yanıtı merak edildi. Konuya yönelik Murat Yıldırım açıklamada yaptı.

RAMBEL NE DEMEK?

Rambel ifadesi, Show Tv'de yayımlanan Ramo dizisi ile karşımıza çıktı. Dizide Ramo'nun Ram'ı ile Sibel'in Bel'i birleştirerek "Rambel" kelimesi ortaya çıktı. Bu sık sık dizisinin yayımlandığı günlerde sosyal medya platformlarından hashtag olarak kullanılıyor.

MURAT YILDIRIM'DAN AÇIKLAMA GELDİ

Normalde sosyal medyayı fazla takip etmediğimi siz de bilirsiniz ama bu benim dahi rahatsız olacağım boyutlara geldiği için yazıyorum... Rambel adı altında eşime hakaretler yağdıran bana emir kipleri ile mesajlar atanlar, o hakaret ettiğiniz kadın 5 kez bebek kaybetti ve bunlardan birinde bu dizi için başrol kadın ismi baktığımız sırada Esra'yı önerdi ve kimyamızın uyacağını söyledi. Benim de kanal ve yapıma iletmem sonucunda eşimin haklı olduğunu gördük. Bu bir dizi ve en profesyonel halimizle duruşumuza da devam edeceğiz. Bunları yazdım belki içinde biraz öğretici bir şeyler bulursunuz diye; "Hiçbir şey dışarıdan göründüğü gibi değildir". Bu durumdan ne ben mutluyum ne de Esra ki sizi daha önce uyardı. Umarım sonlanır, sağlıcakla.