55 bin PTT memuru başvurular ne zaman yapılacak?

PTT personel alımları ile ilgili ilanlar, memur olmak isteyen milyonlarca vatandaşın gündeminde yer almaya devam ediyor.

PTT'de 2020 yılında açılacak olan ilanlara, belli şartları karşılayan kişiler başvuruda bulunabilecek.

PTT bünyesinde 55 bin personel alımı yapılacağı duyurulmuştu. Parça parça alımlarla sayının 55 bine tamamlanması bekleniyor. Aylar önce duyurulan personel alımı 2020'nin sonuna gelinmesine rağmen hala yayımlanmadı.

Uzun zamandır on binlerce hatta yüz binlerde aday tarafından PTT 55 bin personel alım ilanı bekleniyor. İlk etapta PTT'nin 5 bin prosnel alımı yapması daha sonrasında ise yapılacak alımlarla beraber bu sayının 55 bine tamamlanması bekleniyor. Aylar öncesinde açıklanan 55 bin personel alımı 2020 yılının sonuna gelinmesine rağmen hala yayımlanmadı. Bu kapsamda adaylar tarafından personel alım ilanları bekleniyor.

ALIM YAPILACAK KADROLAR

On binlerce adayın heyecanla beklediği PTT personel alımı 2020 yılının sonuna gelindi ancak hala yayımlanmadı. Son olarak 2018 yılında KPSS şartı aranmadan PTT bünyesinde personel alımı yapılmıştı. 2018 yılının Mayıs ayında ilan yayımlanmış ve "Avukat, Mimar, Mühendis, Tekniker, Gişe ve Büro Görevlisi, PTT Uzman Yardımcısı" kadrolarında personel alımı yapılmıştı.