Provokatör Gülşen'e CHP'nin desteği büyüyor! İmamoğlu yine şaşırtmadı

İmam Hatiplileri hedef alarak ''sapık'' yakıştırması yapan Gülşen'e tepkiler çığ gibi büyüyor. İstanbul Belediye Başkanı (İBB) Ekrem İmamoğlu, Gülşen'in hadsiz sözlerine arka çıkarak, ''Bir kişi istiyor diye, bir sanatçı hapse atılıyorsa, bu olmaz'' açıklamasında bulundu.

İstanbul Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu, İmam Hatiplerle ilgili sözleri nedeniyle tutuklanan Gülşen'e destek verdi. Gülşen'in hadsiz sözlerini eleştirmek bir yana destek veren İmamoğlu, "Bir kişi istiyor diye, bir sanatçı hapse atılıyorsa, bu olmaz" ifadelerini kullandı.

İmamoğlu açıklamasında, "Bir kişinin ettiği bir söz üzerine, bir kişi istiyor diye bir sanatçı hapse atılıyorsa bu olmaz. Yanlış yaptı diye, bir insanı üzdü diye sadece o insanın duygularını bir şekilde rencide etti diye hapse atılıyorsa bu olmaz. Hata yapmış olabilir, hakaret etmiş olabilir, ama bu tür davranışların hakkı hapis değildir" dedi.

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank, şarkıcı Gülşen'in gözaltına alınmasına tepki gösterenlere, "Bundan kim, neden rahatsız olur?" açıklamasında bulundu. İşte Bakan Varank'ın paylaşımı...