Polise hakaret içeren nezarethanenin kaydedildiği film platosu görüntülendi: Videoyu çeken kişi yakalandı

İstanbul Valiliği, ''Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor'' videosunu çeken kişinin yakalandığını açıkladı. Polise hakaret içeren nezarethanenin kaydedildiği Ümraniye'deki film platosu görüntülendi.

DHA

Ümraniye'de, bir film platosunda çekildiği belirlenen ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan 'Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor.' yazısının olduğu polise hakaret içeren nezarethane görüntülerine ilişkin M.D. adlı figüran gözaltına alındı.

DHA'da yer alan habere göre, tepki çeken görüntülerin kaydedildiği Ümraniye'deki film platosu görüntülendi.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği, polise hakaret içeren ve sosyal medya hesaplarından paylaşılan görüntülere ilişkin 1 kişinin gözaltına alındığını açıkladı.

Açıklamada, "İstanbul Emniyet Müdürlüğü Güvenlik Şube Müdürlüğünce; bazı sosyal medya hesapları ve basın-yayın kuruluşlarında yer alan 'Boğaziçi misafirhanemiz sizi bekliyor' ve 'Polisten Boğaziçi misafirhanemiz videosu' başlığıyla paylaşılan video görüntüleriyle ilgili olarak yapılan incelemelerde; bahse konu görüntüleri çeken ve sosyal medya hesabında paylaştığı tespit edilen (M.D.) isimli şüpheli şahıs, bugün Sultangazi ilçemizde yakalanmıştır." denildi.

Açıklamada şu ifadelere yer verildi: