''Platonik aşk'' cinayetle bitti

Adana'da bir tatlıcıda çalışan Rıdvan Sebuktekin, platonik aşık olduğu iş arkadaşı Sultan Erdoğan'ı tabancayla öldürdükten sonra aynı silahla kendi yaşamına son verdi.

SONER KAN

Adana'nın Çukurova İlçesi'nde ünlü bir kadayıfçıda çalışan Rıdvan Sebuktekin, burada birlikte çalıştığı Sultan Erdoğan'a (27) aşık oldu, ancak genç kızdan bu ilgisine karşılık alamadı. Erdoğan'ın nişanlı olmasına rağmen onun peşini bırakmayan ve 'karşılıksız aşk' yaşayan Sebuktekin, dün bu nedenle çıkan tartışmada kan döktü.

KURŞUN YAĞDIRDI

Öfkesine hakim olamayan Rıdvan Sebuktekin, yanında taşıdığı ruhsatız tabancasını çıkartıp, genç kadına kurşun yağdırdı. Kanlar içinde yerde kalan Erdoğan, olay yerinde hayatını kaybederken, Sebuktekin de yine aynı silahı başına dayayıp intihar etti. Ardı ardına gelen silah sesleri üzerine bölgeye sağlık ekipleri ve polis sevk edildi. Acı haberi alan Erdoğan'ın ailesi ve yakınları, tatlıcının önüne gelerek burada gözyaşı döküp ağıtlar yaktı. Her iki gencin cenazesi de otopsi yapılmak üzere Adana Adli Tıp Kurumu morguna kaldırıldı.