PKK 9 yıl önce dağa kaçırdı! 'Hayalim kızımı gelinlikle görmekti'

İzmir'deki HDP binası önünde geçen şubattan bu yana evlat nöbeti tutan baba Mehmet Laçin, “Benim hayalim kızımı beyaz gelinlik içinde görmekti. Bari hayatını kurtarsın” dedi.

Terör örgütü PKK tarafından kızı 9 yıl önce dağa kaçırılan baba Mehmet Laçin, fotoğraflarıyla hasret giderdiği kızına teslim olması için çağrısını yineleyip, “Kızım beni görüyorsa, duyuyorsa babasına inansın. 10 yılı, gençliği, geleceği gitti. Benim hayalim kızımı beyaz gelinlik içinde görmekti. Kızım devletin şefkatli güçlerine teslim olsun” dedi.

HDP İzmir il binası önünde şubattan bu yana evlat nöbeti tutan Laçin, İzmir’in Çiğli İlçesi’nde yalnız yaşadığı evinde yeniden kızı ve oğullarıyla bir araya geleceği günü hayal ediyor. Baba Mehmet Laçin, kızının 9 yıl önce anne tarafından akrabalarında kaldığı dönemde HDP’lilere verildiğini, daha sonra teröristler tarafından dağa kaçırıldığını söyleyerek, kendisinin evlat nöbetinden kızının haberdar olduğunu ancak anne tarafının baskı yapmasından dolayı teslim olmadığını öne sürdü.