Pişmanlığın itirafı! Küçük ortağın çıkışı CHP'lileri sinirlendirecek

2023 seçimlerinde kurulan ve daha sonra dağılan 6'lı masanın küçük ortağı DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan pişmanlığını itiraf etti. CHP'lileri kızdıracak itiraflarda bulunan Babacan, ittifak nedeniyle oy kaybı yaşadıklarını öne sürdü.

HABER MERKEZİ

2023'te CHP listelerinden seçime girerek 15 vekil çıkaran DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan Altılı Masa pişmanlığını itiraf etti. Babacan, Ekol TV'de katıldığı yayında CHP'lileri kızdıracak ifadeler kullandı.

Babacan, 2023 seçimlerinde CHP ile yaptıkları ittifak nedeniyle oy kaybı yaşadıklarını savundu.

İTİRAFI CHP'Yİ KIZDIRACAK

Babacan, "CHP ile aynı masada oturmamızın ve CHP listelerinden girmemizin partimize gerçekten olumsuz etkisi büyük oldu. O gün 'Ülkenin durumu berbat, iktidar ancak birlik beraberlikle değişir' denilen bir ortam vardı. Ama bu hesapta 2+2=4 etmedi, 2+2=3 etti." şeklinde konuştu.

Babacan, "Yan yana gelince normal şartlarda bize gelecek oyların bir kısmı gelmedi. Dolayısıyla önümüzdeki seçimlere 2023 dersini almış olarak gidiyoruz." dedi.

DEVA Partisi'nde istifa depremi

6'lı masadaki vekil pazarlığı ifşa oldu

CHP'de büyük hesaplaşma! CHP ile küçük ortakların savaşı başladı:Ekrem İmamoğlu ve Mansur Yavaş'ta panik