Para bekleyenlerin Seçil Erzan'a isyan mesajları ortaya çıktı! Fon patlayınca paniğe kapıldılar

‘Gizli fon' davasında banka müdürü Seçil Erzan'a soruşturma başlatıldığı 7 Nisan'da elden para verenler mesaj yağdırdı. Kimi tehdit, kimi sitem ederken eski futbolcu Ayhan Akman'ın mesajları dikkat çekti.

Bankacı Seçil Erzan'a başlatılan operasyon günü olan 7 Nisan 2023 tarihinde telefonuna atılan mesajlara ortaya çıktı. MasterHaber'in ulaştığı belgelere göre; Galatasaraylı eski futbolculardan Ayhan Akman'ın 'Ben artık bu işi soracağım sana' derken, Arda Turan'ın ayını tarihte sadece 'Seçil' diye mesaj attığı görüldü. Erzan'ın telefonunda GS Mert adıyla kayıtlı olan bir kullanıcı da dolandırıldığını anlayarak, 'Allah sonumuzu hâyır etsin' diye mesaj atmış. Bir 'mağdur' da ödeme yapmak için Erzan'dan randevu istiyor. İşte hem SMS hem de wtahsApp üzerinden Erzan'a 7 Nisan 2023 tarihinde atılan o mesajlar:

AKMAN'DAN TEHDİT MESAJI

AYHAN AKMAN: "Ben artık bu işi soracağım haberin olsun. Aramayı düşünmüyor musun beni."

HASAN ÇORBACI: "Seçil kardeşim yılların birikimi olan param paramızı el koyduysanız, Allah sizi bildiği gibi yapsın bir şey demiyorum. Yengen iki gündür hastanede yatıyor, çok morali bozuk. Bizim biraz dostumuz varsa, babanın ruhu için bizim paramızı vermeye çalış. Bizim o paradan başka hiçbir varlığımız yok çünkü bütün geleceğimiz ona bağlı."

ABDULLAH ŞENGÜLER: "İnşallah bana bir yanlış yapıyorsundur Seçil."

ARDA TURAN: "Seçil"

PIRLANTA ÖMER (Ömer Kahraman): "Seçil haber var mı öğle arası oldu."

NURETTİN GÖZAÇAN: "Seçil hanım merhaba, Sizi aradım ulaşamadım, müsait olduğunuzda konuşmak istiyorum. Seçil hanım bekliyorum saat 2 oldu şaka mı yapıyorsunuz ya Seçil hanım?"

PELİT'TE SENİ BEKLİYORUM

METİN TAŞ: "Günaydın Seçil pelite geçip seni bekliyorum. (Seçil Erzan'ın 'Bankanın oralarda durma' diye cevap yazınca Taş'ın mesajını sildiği görülüyor.)

DENİZ GÜREL: "Seçil, Pınar beni aradı ve konuştuk. Para konusunda çok endişelendim ve zor durumda kaldım. Beni en kısa zamanda arayabilir misin?"

CÜNEYT DEMİR: "Abla Abla Abla Ne ne zaman gelirsin?, Abla bizi maf ettin hani o kadar söz verdin rahmetli Hayri abinin sözü dedin."

AVUKAT CANDAŞ: "Seçil... arar mısın... Seçil Merve aradı Sana ulaşamamış kimse iyi misin?"

ERKAN KARACA: "Seçil ne zaman geliyorum nereye geleceğim."

SEÇİL BURASI KARIŞTI

GS MERT: "Yine kayıpsın Allah sonumuzu hayır etsin 1 bekliyor biliyorsun Aman daha azı olursa da beni yorma hiç hayatta gitmem evine zaten o beni almaz, herif telefonlarımı açmıyor, Sıkıldım zaten artık ne oluyorsa olur, onu durduracak bir kredim kalmadı Seço ben iftarı yapıp direk sana gelirim Missed Voice Call Seço nerelerdesin cebin kapalı ?? Sen bunu bize nasıl yaparsın ya? Ne oldu senin Allah korkuna?"

ŞEBNEM KERVAN: "Canım Geldiler. Şimdi ne zaman elimde olur teslim edelim Soruyorlar. Seçil Canım Sana ulaşamıyorum Hüseyin abi bugün teslim edecek dedi. Adam yanlış biliyorsun Dedi bana Kim gelecek de gelsin. Ben artık bıktım yeter. Sana ulaşamıyorum Burası karıştı."

EMRE'YE MUSLERA'YA YALAN SÖYLÜYORUM UYUYAMIYORUM

İstanbul 41. Ağır Ceza Mahkemesinde görülen davanın tutuklu sanığı Seçil Erzan'ın müşteki Arda Turan ile WhatsApp üzerinden yaptığı yazışmalar ortaya çıktı. 7 Mart'tan nisana kadar Erzan, Turan'a çeşitli söylemlerle 'paranı alacaksın' derken, Turan 24 Mart'ta "Ben 2 ayda 1 milyonu zor aldım ve hala oradaki eksi, şu, bu. Uyku uyumuyorum. 3-4 aydır bir gün oh demedim. Ama her gün bu parayı konuşmaktan düşünmekten kendimden iğrendim" cevabını verdi. Parasını alamayan Turan sanığa sonraki süreçte "Ne ramazan bıraktınız ne oruç ne ibadet. Ne olduğu, ne yaptığımız belli değil. Kalkıyorum Emre'ye, Muslera'ya yalan söylüyorum. Hasta oldum. Şimdi sinir krizi geçireceğim" mesajını yazdı.

ARDA'NIN PARASI BÖYLE TAŞINMIŞ

Arda Turan'ın kardeşi Okan Turan'ın Denizbank'tan çektiği paraları Ali Yörük'e verdiği görüntüler ortaya çıkmıştı. Denizbank, o görüntülere ilişkin açıklama yaptı: "Şikayetçi eski sporcu, hesabındaki tutarları kardeşinin sahibi olduğu şirkete havale etmiş, şirketten para çekme yetkisi olan kardeşi de önceden bankamıza iletilen ve talebi üzerine hazırlanan 2 milyon 490 bin doları nakit olarak şubeden çekmiştir. Sonradan A.Y. olduğu anlaşılan Seçil Erzan'ın para getir-götür işlerinde kullandığı şahıs, para dolu siyah çantayı alarak bankadan çıkış yapmıştır. İddia edildiği gibi banka nezdinde bir fon hesabı olsaydı para nakden çekilip dışarı çıkarılmaz hesaptan hesaba aktarılırdı."

VERESİYE DEFTERİ GİBİ!

Futbol camiasının ünlü isimleri dolandırdığı gerekçesiyle tutuklanan Seçil Erzan'ın evinde yapılan aramalarda yeni bir delil ele geçirildi. Erzan'ın kime ne kadar para verdiğini, kimden ne kadar alacağını gösteren veresiye defteri' ortaya çıktı.