Özlem Lina Öz kimdir?

Özlem Lina Öz, Karabük Safranbolu doğumlu ve aslen Karabüklü olan güzel fenomen, aynı zamanda hemşirelik mezunu olarak biliniyor. Eğitim hayatını tamamladıktan sonra Op. Dr. Tayyar T. Öz ile hayatını birleştiren Özlem Lina Öz, mutlu bir aile kurdu. Bir kız çocuğu annesi olan Özlem Lina Öz, ailesiyle olan samimi paylaşımları ve pozitif enerjisi ile takipçilerinin de dikkatini çekiyor.

Eğitimini tamamladıktan sonra pediatri hemşireliği alanında yüksek lisans yaparak akademisyenlik alanında ilerleyen Özlem Lina Öz, pandemi döneminde uzaktan eğitime geçilmesi ile birlikte Youtube platformuna geri dönüş yaptı. İlk olarak kızı henüz 1 yaşındayken bir Youtube kanalı açan Özlem Lina Öz, kısa bir süre sonra bu işi bırakarak akademik kariyerine yöneldi. Ancak, içindeki Influencer hevesi hiç sönmedi.

Kendisini güzellik merkezi ismiyle de tanıtan Özlem Lina Öz, sosyal medya fenomenliği alanında hızla büyüdü. Kızı Lina ile yaptığı samimi paylaşımlar ve eşi Dr. Tayyar Öz'ün desteği ile geniş bir kitleye ulaştı. Ailesi ile yaşadığı anılar, köy vlogları ve güzellik merkezi işi ile de adından söz ettirmeyi başardı.

ÖZLEM LİNA ÖZ KAÇ YAŞINDA?

Özlem Lina Öz'ün doğum tarihi 17 Kasım 1989 ve bu tarihten itibaren 34 yaşındadır. Akrep burcu olan Özlem Lina Öz, ilk ve ortaöğrenimini tamamladıktan sonra Marmara Üniversitesi Hemşirelik Bölümü'nden mezun oldu. Hemşirelik alanındaki eğitimini yüksek lisans ve doktora çalışmalarıyla sürdüren Özlem Lina Öz, şu an doktora tez döneminde bulunuyor.

Öğretim görevlisi olarak farklı üniversitelerde hizmet veren Özlem Lina Öz, eğitim ve aile yaşamını başarıyla dengeleyerek önemli bir rol model haline geldi. Üç çocuk annesi olan Özlem Lina Öz, ailesi ile birlikte yaşadığı anıları ve deneyimleri paylaşarak takipçilerine ilham vermeye devam ediyor.