Özgür Özel'den Kamer Genç'in mezarında rakı skandalı... ''Vasiyet'' iddiası yalanlandı

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in, Tunceli eski milletvekili Kamer Genç'in mezarı başında rakı içtiği anlara ait skandal görüntüler ortaya çıktı. Görüntülere tepki gösteren Kamer Genç'in avukatı Ergün Özer, bunun merhumun hatırasına açık bir saygısızlık olduğunu belirterek, “Bu, vefat eden bir kişinin anısına yapılmış bir hakarettir” ifadelerini kullandı. Öte yandan CHP cephesinden dile getirilen “vasiyeti vardı” yönündeki savunmanın gerçeği yansıtmadığı da belirtildi.

HABER MERKEZİ

Hayatını kaybeden Tunceli eski milletvekili Kamer Genç'in mezarı başında CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın rakı içtiği skandal görüntüler paylaşıldı.

Kamer Genç'in avukatı Ergün Özer, TGRT Haber'de görüntülere ilişkin açıklamalarda bulundu.

"HATIRASINA HAKARET"

Görüntüleri büyük bir üzüntüyle izlediğini belirten Özer "Bu vefat eden kişinin hatırasına hakarettir. Bu en hafif tabiriyle saygısızlıktır" sözlerine yer verdi.

"KESİNLİKLE BÖYLE BİR TALEBİ YOKTUR"

CHP Malatya Milletvekili Veli Ağbaba'nın da bulunduğu görüntülerde "Genç'in vasiyeti" savunmasına ayrıca tepki gösterildi. Özer "Kamer Genç'in kesinlikle böyle bir talebi yoktur" ifadelerini kullandı.

DAVA AÇILACAK

Ergün Özer, Genç'in ailesi ile istişare yapıldıktan sonra gerekli hukuki işlemlerin başlatılacağını dile getirdi.

"KALABALIK DAĞILINCA RAKILARI GETİRMİŞLER"

Görüntülere dair açıklamalarda bulunan Gazeteci Fatih Atik "Bu görüntüler 5 yıl öncesine ait. Kalabalık dağıldıktan sonra rakıları getirmişler" açıklamasında bulundu.