AKŞAM GAZETESİ
CHP'nin Maltepe'de düzenlediği mitingde Özgür Özel, Türk ekonomisini hedef alan boykot kararını bir kez daha yeniledi. Özel, "Demokrasiyi savunmak haktır ve bu mücadelenin yeri sokaktır" diyerek sokak çağrısı da yaptı. Halk TV ekranında da boykotların yeterli olmadığı ifade eden siyaset bilimci Onur Alp Yılmaz da, Türkiye ekonomisinin durdurulması gerektiğini söyledi.
Ekonominin tüketimden gelen vergilere dayandığını öne süren Yılmaz, sadece belli markalara uygulanacak boykotla sonuç alınamayacağını, genel tüketimde bir düşüş olmayacağını ve hükümete bu yöntemle zarar verilemeyeceğini belirterek topyekun ekonomiyi altüst etme çağrısında bulundu.
İŞTE BOYKOT ÇAĞRISININ SONU! ÖZGÜR ÖZEL ÇETESİ CAFE BASTI... MÜŞTERİLERE SANDALYE FIRLATTILAR
CHP Genel Başkanı'nın 'boykot' çağrısından cesaret alan magandalar vatandaşa saldırdı.
CHP'nin Maltepe Mitingi sonrası dağılan gruptan bazıları, Özgür Özel'in 'boykot' çağrısı yaptığı Espressolab'da oturanlara saldırdı. Müşterilere sandalye atan vandallardan bazıları kafenin çatısına çıktı. Olaya müdahale eden polis, saldırıyı gerçekleştirdiği tespit edilen E.T.S, A.İ, E.D. ve Y.K'yi gözaltına aldı.