Özdağ'ın İmamoğlu sözleri yeniden gündem oldu: Kutsalı olmayan siyasetçi

7'li Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na destek açıklaması yapan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmmamoğlu hakkındaki sözleri yeniden gündeme geldi. Özdağ, ''Cuma günü yaptıkları ziyaretlerde ziyaret programına cuma namazı yazdıran bir siyasetçiyi ilk kez görüyorum. Bu ne biçim bir yüzsüzlüktür. İmamoğlu'nun kutsalı olmayan bir siyasetçi olduğunu düşünüyoruz Zafer Partisi olarak. İmamoğlu Türk halkının değil, büyükelçilerin adayıdır.'' ifadelerini kullandı.

Yedili Masa'nın cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu'na desteğini açıklayan Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın, İBB Başkanı ve cumhurbaşkanı yardımcısı adayı Ekrem İmamoğlu'na ilişkin yaptığı zehir zemberek açıklamaları gündem oldu.

Kastamonu ziyaretinde programına 'cuma namazı' yazan İmamoğlu'na sert çıkan Özdağ, gazetecilere yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı:

"Cuma günü yaptıkları ziyaretlerde ziyaret programına cuma namazı yazdıran bir siyasetçiyi ilk kez görüyorum. Programa cuma namazı yazılmaz kardeşim. Bu ne biçim bir yüzsüzlüktür. Hiçbir siyasetçinin şehrin ortasına açtığı ve basına dağıttığı programlarda cuma namazı ilan edildiğini duydunuz mu? Bunu da İmamoğlu'yla tanıdık, gördük.

"KUTSALI OLMAYAN SİYASETÇİ"

İmamoğlu'nun kutsalı olmayan bir siyasetçi olduğunu düşünüyoruz Zafer Partisi olarak. İmamoğlu Türk halkının değil, büyükelçilerin adayıdır.

Vatansever CHP'lileri İmamoğlu konusunda uyarıyorum. Diyarbakır'a gidip HDP'lilerle fotoğraf çektirip, İstanbul'a gelip Orhun Abideleri'nden bahseden sonra reklam ajanslarının yazmış olduğu "Atatürk'le kahve içmek isterdim" sözünü söyleyen, Anadolu'ya çıktığı zaman da cuma namazını programa yazdıran bir adam samimi olamaz."