Özdağ-Kılıçdaroğlu pazarlığı Akşener'i kızdıracak... Kendini İçişleri Bakanı ilan etti

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ve Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki pazarlığın ayrıntıları netleşmeye başladı. Özdağ, kendisinin İçişleri Bakanı olacağını ima ederken, İçişleri Bakanlığı'nı istediği bilinen İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in tavrı merak konusu oldu.

14 Mayıs'ın ardından vatandaşlar bir kez daha sandığa gidecek ve 28 Mayıs'ta Türkiye'nin yeni Cumhurbaşkanını seçecek.

Bu kapsamda ikinci tur çalışmaları hız kesmeden sürerken Sinan Oğan, Başkan Erdoğan'ı destekleyeceğini açıkladı.

7'li koalisyonun cumhurbaşkanı adayı Kemal Kılıçdaroğlu ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ arasındaki pazarlığın detayları ortaya çıktı. Özdağ sosyal medya üzerinden CHP hakkında yapılan bir haberi alıntılayarak kendisinin İçişleri Bakanı olacağını ima etti.

İÇİŞLERİ BAKANLIĞI VAADİ

Twitter'da "CHP Gençlik Kolları duvarları 'Suriyeliler gidecek" yazılarıyla boyadı.' Bu paylaşımı alıntılayarak açıklamada bulunan Özdağ, "Öncelikle elinize sağlık gençler. Size Zafer Partisi'ndeki şablonları da verelim. Ve söz ben İçişleri Bakanı olarak yollayacağım" ifadelerini kullandı.

AKŞENER BUNA ÇOK KIZACAK

7'li koalisyonda yer alan ittifaklardan İYİ Parti'nin de İçişleri Bakanlığı'nı istediği belirtiliyordu. Yaşanan bu durum karşısında İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener'in nasıl aksiyon alacağı da gündem konusu oldu.