Oyuncu Yıldız Asyalı Yönetmen Kerem Saka ile evlendi

Oyuncu Yıldız Asyalı ikinci kez dünya evine girdi. Arka Sokaklar dizisinin 2. yönetmeni Kerem Saka ile evlenen ünlü oyuncunun Bodrum Gümüşlük'teki bir otelde yapılan sade nikah törenine kızı Ayşe Mira da katıldı.

Oyuncu Yıldız Asyalı annelik deneyimini yaşadıktan sonra ikinci kez nikah masasına oturdu. Yıldız Asyalı'nın dünya evine girdiği isim ise Arka Sokaklar dizisinin 2. yönetmeni Kerem Saka oldu. Bodrum Gümüşlük'teki bir otelde düzenlenen sade nikah töreninde koronavirüs tedbirlerine uyuldu.

NİKAHTAN 5 GÜN ÖNCE EVLİLİK TEKLİFİ

Asyalı, nikahtan 5 gün önce evlilik teklifi aldığını söyleyerek, "4 ay önce tanıştık, gelinliğimi kafamda hazırlamıştım, teklif geldiği gibi her şeyi organize ettim." sözlerini kullandı.

DÜĞÜNÜN GÖZDESİ AYŞE MİRA

Nikah töreninde dikkat çeken bir diğer isim ise Yıldız Asyalı'nın kızı Ayşe Mira oldu. Yıldız Asyalı kendi düğününde kızını gelinliğine benzer beyaz bir elbise ile süsledi.

EVLİLİK TEKLİFİ NASIL OLDU?

Yönetmen Kerem Saka evlilik teklifini nasıl ettiği sorusuna ise şu sözlerle yanıt verdi:

Çocuklarımıza çok düşkünüz. Karantina sürecinde hep beraberdik. Bir gün biz yemek yerken çocuklar oynuyordu, o sırada bir boşluk bulup teklif edebildim.

Yıldız Asyalı düğününde sahneye çıktı ve keman çalarak konuklara şarkı söyledi.