Osman Büyükşen kimdir, kaç yaşında? Osman Büyükşen'in kardeşi Büşra Büyükşen kimdir, kaç yaşında?

Osman Büyükşen ile kardeşi Büşra Büyükşen, Müge Anlı ile Tatlı Sert programıyla gündeme gelen iki isim arasında yer alıyor. Anne babaların katillerini arayan Osman ve Büşra Büyükşen'in hayatları, kariyerleri merak konusu haline geldi. Konya'da katledilen 55 yaşındaki Metin ve eşi Necla Büyükşen'in çocuklarından en büyük oğlu Osman ve kızları Büşra Büyükşen ile ilgili ayrıntıları bu haberimiz üzerinde derledik.

Osman Büyükşen'nin kız kardeşi Büşra Büyükşen Konya'da, 3 yıl önce öldürülen anne babasının cinayetinde sağ kurtulmuştu. Necla Büyükşen (54) ve eşi Metin Büyükşen (55) çiftin cinayetin perde arkası aralanmaya devam ederken gündemde konuşulan Osman ve kız kardeşi Büşra'nın hayat hikayeleri ve kariyerleri araştırılmaya başlandı. İnternet aramalarında "Osman Büyükşen kimdir, kız kardeşi Büşra Büyükşen kim, kaç yaşında?" soruların yanıtları haberimizde.

Anne ve babalarının katili arayan iki kardeş Osman ile Büşra sosyal medyanın gündeminde.

NECLA - METİN BÜYÜKŞEN CİNAYETİ DETAYLARI

Konya'nın Karatay ilçesinde 2018 yılında evine giren maskeli saldırgan tarafından anne ve babası öldürülen, saldırganın kullandığı silah tutukluk yapınca kendisi de ölümden kurtulan üniversite öğrencisi Büşra Büyükşen katilin bulunmasını bekliyor.

İlçeye bağlı İsmil Mahallesi'nde ikamet eden Büşra Büyükşen (20), 4 Eylül'de evlerine giren maskeli katil tarafından anne ve babasının öldürülmesinin şokunu yaşıyor.

Babası Metin Büyükşen (55) ile annesi Necla Büyükşen'i (54) öldüren saldırganın silahının tutukluk yapması sonucu pencereden atlayarak kurtulan Büşra ve ağabeyi Osman Büyükşen, anne ve babaların katilini arıyor.

Müge Anlı ile Tatlı Sert programında uzun süredir Büyükşen cinayeti aydınlatılmaya çalışılıyor. Süreçle ilgili yakalanmalara, tutuklanmalar devam ederken iki kardeş Osman ile Büşra'nın hayat hikayeleri merak konusu oldu.

BÜŞRA BÜYÜKŞEN KİMDİR?

Büşra Büyükşen 1992 yılında doğmuştur. Aslen Konya İsmil köyündendir. Büşra Büyükşen İlahiyat fakültesi eğitim tahsilini yapmıştır.

Konya'da ailesiyle yaşamaktadır. Bir süredir yengesi Betül Büyükşen ile aralarının çok iyi olduğu ve sürekli beraber oldukları söylenmektedir.

Osman Büyükşen ve Uğur Büyükşen isminde 2 ağabeyi vardır.

BÜŞRA BÜYÜKŞEN İNSTAGRAM HESABI NEDİR?

Sosyal medya hesaplarını etkin bir şekilde kullanarak sesini duyurmaya çalışan Doktor Osman Büyükşen'in ardından Büşra Büyükşen'in de instagram hesabı olup olmadığı merak konusu. Şu anda instagram üzerinde yüzlerce Büşra Büyükşen hesabı bulunmaktadır. Ancak "busra_buyuksen__" adlı hesabın kendisine ait olduğu söylenmektedir. Hali hazırda instagram'da 14 bini aşkın takipçisi bulunmaktadır.

OSMAN BÜYÜKŞEN KİMDİR?

Osman Büyükşen 17.01.1988 yılında Konya'nın Karatay ilçesinde dünyaya geldi. Osman Büyükşen Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı olarak Cizre'de görev almaktadır. Osman Büyükşen anee ve babasının katillerini bulmak için Müge Anlı'nın programına kaılmıştır. Osman Büyükşen Müge Anlı'nın programında 54 yaşındaki Necla ve 55 yaşındaki Metin Büyükşen cinayetinin aydınlatılması için katıldı.

Osman Büyükşen ilkokulu İsmil Cumhuriyet İlkokulu'nda, orta öğrenimini 23 Nisan Egemenlik Ortaokulu'nda, lise öğrenimini Meram Anadolu Lisesi'nde tamamladı.

Afyon Kocatepe Üniversitesi Tıp Fakültesi'nde 2006-2012 yılları arasında öğrenim gördü.

Osman Büyükşen İstanbul Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde uzmanlık eğitimini tamamlayarak 2019 yılı nisan ayında Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı oldu.

Osman Büyükşen 01.08.2019 tarihi itibariyle Cizre Devlet Hastanesi'nde çalışmaktadır. Osman Büyükşen, Büyükşen ailesinin en büyük çocuğudur.