Operasyonlar Kılıçdaroğlu'nun kafasını karıştırdı

TSK'nın yurt dışında düzenlediği terör operasyonları CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun kafasını karıştırmış durumda. Münbiç operasyonuna destek vereceğini ifade eden Kılıçdaroğlu, Kandil operasyonuna karşı çıktı.

1

Fırat Kalkanı Harekatı ve Zeytin Dalı Harekatı ile sınırlarımızda oluşturulmak istenen  terör koridoruna neşter vuran Tür Silahlı Kuvvetleri (TSK), terör örgütleri DAEŞ PKK/PYD/YPG'ye üst üste ağır darbe vurdu.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, "son terörist etkisiz hale getirilene kadar mücadelemiz devam edecek" açıklamasıyla birlikte kararlılıkla devam eden operasyonlar, terör sevici bazı siyasilerin rahatsız olmasına neden oldu.

MÜNBİÇ OPERASYONUNA DESTEK

TSK'nın Afrin'de terör unsurlarını temizlemek, bölgede barış ile huzuru tesis etmek amacıyla başlattığı Zeytin Dalı Harekatı'na karşı çıkan Kılıçdaroğlu, terör yuvası Kandil'e yönelik operasyonlara da karşı çıktı.

Kılıçdaroğlu, Münbiç operasyonu hakkında şu ifadeleri kullandı:

"Türkiye'ye yönelik tehditler konusunda ordumuzun önlem alması orada güvenliğimizi sağlaması önemli. Elbette destekleyeceğiz. Bundan daha doğal ne olabilir."

KANDİL'E KARŞI ÇIKTI

Terör örgütü PKK'nın elebaşlarının bulunduğu Kandil'e yönelik operasyon hakkında da değerlendirmede bulunan Kılıçdaroğlu, bölgeye düzenlenen operasyonların farklı amaçlarının olduğunu söyledi.

ÖZEL'İN KANDİL AĞRISI

CHP'li Özgür Özel de konuya ilişkin yaptığı açıklamada, "Şimdi herkes biliyor ki Kandil'de PKK unsurları kalmamıştır." ifadesini kullanmıştı.

KARAYILAN ORTAKLARINI YALANLADI

Kılıçdaroğlu ve Özgür Özel'in “Kandil’de terörist yok” açıklamasını yalanlayan terörist başı Murat Karayılan, Kandil'deki varlıklarını koruduklarını açıklamıştı.

(Dirilişpostası)