Önce PKK sonra FETÖ! Teröristlerin gösteri merkezi Fransa

PKK/YPG yandaşlarının cumartesi günü Marsilya'da düzenlediği gösterin ardından dün de sahneye FETÖ firarileri çıktı. FETÖ'cüler Strasbourg'ta,PKK standlarının yanında gösteri yaptı.

Terör örgütlerine ev sahipliği yaptıkları için İsveç ve Finlandiya'nın NATO'ya girme başvurusuna Türkiye'nin tepkisi sürerken, Avrupa ülkeleri terör örgütlerinin gösterilerine göz yummaya devam ediyor. Terör örgütü PKK yandaşları, cumartesi günü Fransa'nın Marsilya şehrinde de yürüyüş düzenledi. Ellerinde örgüt paçavraları ve örgüt elebaşısının posterleri ile yürüyen göstericiler, Türkiye ve NATO aleyhine sloganlar attı. Sözde örgütün marşı eşliğinde yapılan eylemi Fransız polisi ise izlemekle yetindi.

FETÖ'CÜLER SOKAKLARDA

Dün de FETÖ terör örgütü mensupları Fransa'nın Strasbourg kentinde bulunan Avrupa Konseyi binası önünde yürüyüş düzenledi. FETÖ mensuplarının bulunduğu alanın 50 metre ötesinde ise terör örgütü PKK mensuplarının standının yer aldığı görüldü.

İNGİLİZ'DEN DESTEK

Öte yandan; FETÖ firarilerinin düzenlemiş olduğu yürüyüşe PKK terör örgütü destekçisi eski İngiliz İşçi Partisi Jeremy Corbyn de katıldı. Corbyn, burada "Sizinle dayanışma içindeyim" açıklamasında bulundu. Fransa'daki PKK yandaşları, geçtiğimiz günlerde Avrupa Konseyi binasının önünde gösteri yapıp Türkiye aleyhinde kara propaganda faaliyetinde bulunmuş ve bu sırada kendilerine tepki gösteren Türk öğrencilere de saldırmışlardı.