MPİ On Numara çekiliş sonuçları bilet sorgulama sayfası: On Numara çekilişi 13 Eylül sonuçları açıklandı!

13 Eylül On Numara çekiliş sonuçları açıklandı. Zengin olma hayali ile bugün için On Numara çekiliş bileti alan piyango severlerlerin merakla beklediği açıklama geldi. Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden noter huzurunda gerçekleşen On Numara çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar belli oldu. İşte çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı..

On Numara'nın 13 Eylül tarihli çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ve Sisal Şans ortaklığında düzenlenen On Numara çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar belli oldu. Çekiliş sonuçları Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden yapılan canlı yayın ile piyango severlerle paylaşıldı. Noter huzurunda düzenlenen On Numara çekilişleri haftanın iki günü gerçekleşmekte olup, tüm detayları ve yeni gelişmeleri bu haberimiz üzerinden takip edebilirsiniz.

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI - 13 EYLÜL 2021

Haftanın iki günü Pazartesi ve Cuma günü gerçekleşen On Numara çekilişleri saat 20:00'da gerçekleşti. Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak noter huzurunda gerçekleşen On Numara çekilişlerin ardından kazandıran numaraları, büyük ikramiye tutarını kurumun resmi internet sayfası millipiyangoonline.com ile haber sitemiz aksam.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

13 Eylül On Numara çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar sırasıyla; 1- 2- 6- 7- 14- 21- 26- 43- 49- 55- 59- 63- 66- 68- 70- 71- 72- 75- 76- 79- 80

ON NUMARA ÇEKİLİŞ BİLETİ SORGULAMA EKRANI İÇİN TIKLAYINIZ

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur. Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL'dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.