MPİ On Numara çekilişi bilet sonucu sorgulama ekranı: 8 Ocak On Numara çekiliş sonuçları kazandıran numaralar

On Numara çekilişinin 8 Ocak 2021 tarihli sonuçları açıklandı. Zengin olma hayali ile bugün çekiliş için bilet alan vatandaşların merakla beklediği On Numara çekiliş sonuçları Milli Piyango Tv, YouTube kanalı üzerinden canlı olarak aktarıldı. Noter huzurunda gerçekleştirilen 8 Ocak On Numara çekiliş sonuçlarında kazandıran numaraları ve MPİ bilet sorgulama işlemlerine ilişkin detayları bu haberimiz üzerinden ulaşabilirsiniz.

8 Ocak On Numara çekilişi sonuçları açıklandı. Merakla beklenen çekiliş sonuçları YouTube üzerinde Milli Piyango Tv kanalından kazanan rakamlar noter huzurunda kamuyu ile paylaşıldı.  Pazartesi ve Cuma akşamları düzenlenen On Numara çekilişinin 8 Ocak sonuçlarını haberimizde yer alan link üzerinden ulaşabilirsiniz. Aynı zamanda çekiliş için bilet alan vatandaşlar bilet sorgulamalarını kurumun resmi internet sayfası üzerinden yapabilirler. İşte On Numara çekiliş sonuçlarında kazandıran numaralar...

ON NUMARA 8 OCAK ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milli Piyango TV Youtube kanalından ve canlı olarak yayınlanan çekilişin sonuçları 20:00'da beli oldu.

Hatırlanacağı gibi, geçtiğimiz gün gerçekleşen çekilişte 10 bilen sadece bir kişi olmuş ve büyük ikramiye 398 bin TL kazandırmıştı.

İşte, On Numara sonuçları ve haftanın kazanan numaraları...

On Numara'da büyük ikramiye 256 bin 631 TL.

8 OCAK 2021 ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI: 1, 10, 23, 24, 25, 31, 40, 43, 45, 53, 56, 59, 65, 68, 74, 75, 76, 77, 78, 80

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

Bir kolonda 80 numara bulunan On Numara oyununda 80 numaradan 10 tanesi işaretleniyor. Oynanan her kolon için çekilişte çıkan numaralardan 10, 9, 8, 7, 6 numara doğru tahmin edenler veya hiçbir numarayı tahmin edemeyenler de ödül kazanma şansı elde ediyor.

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur.

Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL’dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.

ON NUMARA NEDİR?

On Numara adı verilen bu oyunda; oyun kuponlarının üzerindeki her bir kolonda yer alan 1 ile 80 arasındaki numaralardan, çekilişle belirlenecek olan 22 adet numaradan; 10, 9, 8, 7 ve 6 numarayı doğru tahmin edenler ile hiçbir numarayı doğru tahmin edemeyenler ikramiyeye hak kazanmaktadır.

İştirakçiler, her bir kolonda, on adet numara işaretleyerek oyuna katılabilmektedir. Oyuna istenilen sayıda kolonla katılmak mümkündür. Çoklu çekiliş işaretlemek suretiyle aynı numaralar 2, 3 ve 4 çekiliş için de oynanabilir.

SEN SEÇ!

Sen Seç özelliği ile kolondaki numaralarınızı oyun konsolü üzerinden kendiniz seçebileceğiniz gibi, Rastgele sayılar'dan da oluşturabilirsin. Satış noktalarında satılan On Numara oyunu için kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenir ve rastgele 10 numara ile şanslı kupon oluşur.

SİSTEM OYUNU!

Sistem oyunu; çoklu oyun kombinasyonları geliştirir. Bir kolonda 10'dan fazla numara işaretlenirse, sistem ondan fazla seçilen numaralarla oluşturulabilecek tüm kombinasyonları ayrı kolonlar halinde oluşturur. En fazla 15 numara işaretlenebilir.