MPİ 30 Temmuz On Numara çekiliş sonucu bilet sorgulama ekranı! On Numara çekiliş sonuçları kazandıran numaralar

On Numara çekilişi 30 Temmuz sonuçları açıklandı. Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden düzenlenen canlı yayın ile günün On Numara çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar belirlendi. Zengin olma hayali ile bilet alan vatandaşlar On Numara çekiliş sonuçları 30 Temmuz MPİ bilet sorgulama ekranını araştırmaya başladı. İşte MPİ çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı...

30 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi ve Sisal Şans ortaklığında düzenlenen Milli Piyango çekiliş sonuçları belli oldu. Bilindiği üzere haftanın belirli günlerinde düzenli olarak gerçekleşen On Numara çekilişi öncesi kuponlarını yatıran vatandaşlar çekiliş saatine odaklanmıştı. İşte 30 Temmuz MPİ çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı....

On Numara çekilişi 30 Temmuz Cuma günü talihlilerini aramaya devam ediyor. Milli Piyango'nun düzenlediği şans oyunlarından On Numara, bu akşam noter huzurunda yapılacak çekiliş ile talihlisini bulacak.

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

Milli Piyango TV Youtube kanalından ve hurriyet.com.tr'den canlı olarak yayınlanan çekilişin sonuçları 20:00'da belli oldu.

On Numara çekilişleri Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftanın 2 günü düzenleniyor.

30 Temmuz On Numara çekilişinde kazandıran numaralar; 6-9-13-21-28-29-32-34-37-41-44-45-48-49-51-55-56-57-58-69-73-75 oldu.

30 TEMMUZ ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur.

Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL'dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.