On Numara çekilişi 23 Temmuz Milli Piyango sonuçları açıklandı! MPİ On Numara çekiliş sonuçları sorgulama ekranı!

On Numara'nın 23 Temmuz tarihli çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında gerçekleşen On Numara çekiliş sonuçlarında kazandıran numaralar dün belli oldu. Milli Piyango Tv YouTube kanalı üzerinden canlı olarak gerçekleşecek olan 23 Temmuz On Numara çekiliş sonuçlarına kurumun resmi internet sayfası üzerinden ulaşabilirsiniz.

23 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları açıklandı. MP TV ile Youtube canlı yayınında şanslı numaraları belirlenerek Milli Piyango Online üzerinden duyurulan On Numara çekiliş sonuçları erişime açıldı. 115.414 TL'lik büyük ikramiye için şans oyunu oynayan milyonlarca kişi, 23 Temmuz On Numara çekiliş sonuçlarına kurumun resmi internet sayfası üzerinden ulaşabilirler. İşte çekiliş sonuçlarına göre kazandıran numaralar...

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

23 Temmuz On Numara çekiliş sonuçları: 2 - 4 - 7 - 8 - 10 - 11 - 20 - 21 - 22 - 24 - 27 - 28 - 43 - 47 - 49 - 50 - 59 - 65 - 71 - 73 - 74 - 77

Pazartesi ve Cuma günü olmak üzere haftada iki defa düzenlenen On Numara çekiliş sonuçları saat 20:00'da açıklanıyor. On Numara'nın çekiliş biletleri www.millipiyangoonline.com adresinden sorgulanabilecek.

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ON NUMARA ÇEKİLİŞİ NASIL OYNANIR?

Şans oyunu severlerin takip ettiği yenilenen On Numara'nın kurallarına göre;

Bir kolonda 80 numara bulunmakta. 80 numaradan 10 tanesi işaretlenmektedir.

Bir ya da birden fazla kolon oynanabilir. Tek kolon ücreti ise 2 TL'dir.

Ayrıca 'Sen Seç' özelliği ile kolondaki numaralarınızı oyun terminali üzerinden kendiniz seçebilirsiniz veya Rastgele sayılar'dan da oluşturabilirsiniz.

Satış noktalarında satılan On Numara oyunu için kuponunu kendisi doldurmak istemeyenler için geliştirilen bu özellikle, kolon altındaki SEN SEÇ kutucuğu işaretlenmekte ve rastgele 10 numara ile şanslı kupon oluşturulmaktadır.