On Numara çekiliş 28 Mayıs Milli Piyango sonuçları! MPİ On Numara çekilişi bilet sonucu ve kazandıran numaralar burada

On Numara çekilişi 28 Mayıs sonuçları açıklandı. Haftanın iki günü çekilen On Numara'nın 28 Mayıs tarihli kazandıran numaraları Milli Piyango TV YouTube kanalı üzerinden yapılan canlı yayının ardından noter huzurunda açıklandı. 28 Mayıs On Numara çekiliş sonuçları ve bilet sonucu sorgulama ekranı haberimizde.

Sisal Şans Milli Piyango İdaresi ortaklığında düzenlenen On Numara oyununun 28 Mayıs tarihli çekiliş sonuçları açıklandı. Para kazanma hayali kuranların On Numara çekiliş sonuçları için heyecanlı bekleyiş sona erdi. Bilindiği üzere On Numara; her Pazartesi, Cuma ve Pazar günleri canlı yayın çekilişiyle belli oluyor. İşte Milli Piyango çekilişinde kazandıran numaralar ve MPİ bilet sorgulama ekranı...

28 MAYIS ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI AÇIKLANDI

On Numara'nın çekilişi bu akşam saat 20:00'da gerçekleştirildi.

Bu akşamın kazandıran şanslı numaraları...

4-6-7-13-14-15-19-20-21-30-31-35-49-50-55-56-59-66-70-74-76-77

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur.

Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL'dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.