On Numara çekiliş sonuçları açıklandı! 4 Haziran Şans Topu çekiliş sonuçları kazandıran numaralar belli oldu!

On Numara çekilişi 4 Haziran sonuçları açıklandı. Pazartesi ve Cuma günleri olmak üzere haftada iki gün düzenlenen On Numara çekiliş sonuçlarında kazandıran numaralar belli oldu. Milli Piyango Tv, YouTube kanalı üzerinden yapılan canlı yayın ile noter huzurunda rakamlar paylaşıldı. On Numara 4 Haziran tarihli bilet sonuçları ve bilet sorgulamaları kurumun resmi internet sayfasında gerçekleştirebilirsiniz.

4 Haziran On Numara çekiliş sonuçları açıklandı. Milli Piyango İdaresi (MPİ) ile Sisal Şans ortaklığında düzenlenen On Numara çekilişi 4 Haziran sonuçlarına göre kazandıran numaralar belli oldu. Zengin olma hayali ile On Numara çekilişi için bilet alan vatandaşların merakla beklediği sonuçları Milli Piyango Online resmi internet adresinde erişime açıldı. İşte günün çekiliş sonuçları ve bilet sorgulama ekranı

ON NUMARA ÇEKİLİŞİ - 4 HAZİRAN 2021

2 - 4 - 5 - 11 - 15 - 19 - 25 - 29 - 32 - 33 - 40 - 47 - 50 - 53 - 56 - 58 - 62 - 65 - 67 - 70 - 77 - 78

Haftanın son On Numara çekilişi 4 Haziran tarihinde yani bu akşam saat 20.00'de başladı. Çekilişin hemen ardından www.millipiyangoonline.com adresinde yer alan sonuçlar sayfasından kazandıran numaralar ve kazananlar takip edilebiliyor.

ON NUMARA ÇEKİLİŞ SONUÇLARI İÇİN TIKLAYINIZ

ON NUMARA NASIL OYNANIR?

On Numara, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamın sıra gözetilmeksizin doğru tahmin edilmesinden oluşur.

Bir oyun kombinasyonu, 1 ila 80 (dahil) arasındaki on rakamdan oluşur.

Tek bir oyun kombinasyonunun (kolon) ücreti 2 TL'dir. Minimum oynama tutarı tek bir oyun kombinasyonun (kolon) ücretine eşittir.

Kazanan kombinasyon, 1 ila 80 (dahil) arasındaki rakamlardan çekilen yirmi iki rakamdan oluşur. Her çekilişte, çekilen her bir rakam tekrar çekilişe dahil edilmeden yirmi iki adet rakam çekilir. Sisal Şans sistemi sayesinde her bir çekiliş tahmin edilemez olup her kombinasyonun çıkma olasılığı aynıdır.