Öldürüp fidye pazarlığı yapmış! Katil vahşeti itiraf etti

Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed'in katil zanlısı cinayeti itiraf etti. Zanlı ifadesinde, “Sohbet ederken aramızda tartışma çıktı. Sinirlenerek boğdum, cesedini parçalara ayırdım” dedi.

İstanbul Bayrampaşa'da derin dondurucuda parçalanmış halde bulunan Milli Gazete yazarı Mustafa Kasadar'ın oğlu Muhammed Nuh Kasadar cinayetiyle ilgili detaylar ortaya çıktı. Muhammed Nuh Kasadar (19), 10 Temmuz'da evden çıktı. Bir süre sonra aileyi telefonla arayan bir kişi, oğullarının ellerinde olduğunu söyleyerek, 40 bin dolar fidye istedi. Aile emniyete ihbarda bulundu. Şüpheli ile Nuh'un ağabeyi gibi konuşan polis, katil zanlısının istediği 40 bin dolar fidyeye karşılık 70 bin lira olarak anlaştı ve Sultangazi'de bir park içinde buluşma için anlaşıldı. Parayı teslim edecek aile bireyi gibi davranan polis Hakan Ö.'yü yakaladı.

'İPLE BOĞUP, PARÇALADIM'

Emniyetteki sorgusunda işlediği vahşi cinayeti itiraf eden Hakan Ö., "Babasının işyerinde çalışıyorum bu nedenle tanıyorum. Geçen pazartesi günü yemek yemek için buluştuk. Yemekten sonra Bayrampaşa'da bulunan evime geçip nargile içtik. Evde sohbet ederken eski konular açıldı. Aramızda tartışma çıktı yumruk atınca sinirlenerek iple boğdum, duşa kabine sokup boğazını kestim. Gövdesini yüzdüm, kol ve bacaklarını derin dondurucuya, gövdesini valize, kafasını ise buzdolabına koydum. Cesetle evde bir gece kaldım, ertesi gün kanlı kıyafetleri çöpe attım" dedi. Cinayet sonrası Nuh'un cep telefonundan ağabeyine fidye mesajı attığını söyleyen katil zanlısı, parayı almaya gittiğinde yakalandığını söyledi.

SUÇ DOSYASI KABARIK ÇIKTI

Hakkında iki ayrı suç dosyası bulunan Hakan Ö., 'kasten adam öldürme' suçundan tutuklandı. Öte yandan vahşi cinayete kurban giden Nuh'un cenazesinin bugün Fatih Camii'nde kılınacak namazın ardından Edirnekapı Şehitliği'nde toprağa verileceği açıklandı.

OĞLUNUN KATİLİNE KIZ İSTEMİŞ

Katil zanlısı Hakan Ö.'nün bir süre, Kasadar ailesine ait Ravza Yayınları'nda çalıştığı ancak hırsızlık yaptığı gerekçesiyle işten atıldığı ileri sürüldü. Baba Mustafa Kasadar'ın oğlunu Muhammed Nuh'un katili Hakan Ö.'ye kız istediği öğrenildi.