Öldüren rahatlık! Eşini katletti, elindeki bıçakla yürüyüp gitti

İstanbul Esenyurt'ta bir kadın daha hunharca öldürüldü; cinayet kadar katil zanlısının rahatlığı da dehşete düşürdü.

İHA - Akşam

İstanbul Esenyurt'ta bir kadın daha hunharca öldürüldü; cinayet kadar katil zanlısının rahatlığı da dehşete düşürdü. Kan donduran cinayet, Pınar Mahallesi'nde yaşandı. Sabah saat 08.00 sıralarında evde eşi Peri D. ile tartışan Ramazan D., mutfaktan aldığı bıçakla genç kadına saldırdı. Maganda, karısını çocuklarının gözü önünde defalarca bıçakladı. Evden yükselen bağrışma seslerini duyan komşular yardıma koştu. Ancak suç aleti bıçakla kapıyı açıp sokağa çıkan saldırgan yürüyerek kaçtı; korkudan kimse müdahale edemedi.

POLiSTEN KAÇAMADI

İhbar üzerine olay yerine polis ve sağlık ekipleri sevk edildi. Ağır yaralı halde hastaneye kaldırılan Peri D., tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Ramazan D., polis ekiplerince kısa sürede yakalandı.

Esenyurt'ta Ramazan D., tartıştığı eşi Peri D.'yi çocuklarının gözü önünde bıçaklayarak öldürdü. Evden yürüyerek kaçan ve rahat tavırlarıyla kan donduran cani, saatler sonra yakalandı.

Caninin elindeki bıçakla kaçış anı, cep telefonu kamerasıyla görüntülendi.

Komşuların ihbarıyla eve gelen polis ve sağlık ekipleri, Peri D. 'yi kanlar içinde buldu.

KIZINI DA KOVALAMIŞ

Yaşananları anlatan bir mahalleli, "Çığlık sesleri vardı. Adam kaçmıştı. Bıçakla kızlarını da kovalamış. Kadını karnından ve sırtından bıçaklamış. Kanımız dondu" ifadelerini kullandı.