7 yıllık kabus! Almanya'dan gelip köyleri tek tek aradı

Eşinin kaçırdığı çocuğuna 7 yıl sonra ulaşan Alman anne Rebecca S. ifade verdi: Oğlumu bulmak için 7-8 kez Türkiye'ye geldim. Bir ay Bursa'nın köylerini tek tek gezdim.

AKŞAM GAZETESİ

Almanya vatandaşı Rebecca S. (31), 2019'da 1 yaşındaki oğluyla, çocuğunun babası Umut K.'nın (33) Bursa'da oturan annesi H.S.'nin yanına geldi.

Rebecca S.'nin Almanya'ya dönmek istemesi üzerine Umut K., çocuğu kaçırdı. Oğluna kavuşmak için 7 yıldır mücadele veren Rebecca S., polisin 300 saatlik güvenlik kamera görüntülerini taraması sonrası geçtiğimiz hafta mutlu haberi aldı.

Oğluna sarılan Rebecca S., "Almanya'da bulunan bir kayıp programına da başvurdum ancak orada da hiçbir sonuç alamadım. 7-8 defa Türkiye'ye geldim, Bir ay boyunca Bursa'nın köylerini tek tek gezip oğlumu aradım ancak bulamadım" diye ifade verdi.

Rebecca S., olaydan eşinin annesini sorumlu tuttu. Gözaltına alınan Hanife S. ile çocuğun bulunduğu evin sahibi Recai M. tutuklanarak cezaevine gönderildi.