Nihal-Bahar Candan kardeşler cezaevinde de rahat durmadı, devreye infaz koruma memuru girdi

Nihal Candan ve Bahar Candan mal varlığı değerlerini aklama, suç örgütüne üye olma ve kurma suçundan tutuklanmışlardı. Cezaevine giren Nihal Candan ile Bahar Candan'ın, cezaevine girer girmez sorun çıkardıkları ve infaz koruma memuruyla tartıştıkları öğrenildi.

Sosyal medya fenomenleri Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşler; suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, suç örgütüne üye olma, kurma suçunda, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı. Cezaevinde olan Bahar Candan ve Nihal Candan kardeşlerin cezaevinde sorun çıkardıkları ve hatta infaz koruma memuruyla tartıştıkları öğrenildi.

Özgü Namal, Kıvanç Tatlıtuğ, Fahriye Evcen... İşte göçmen olan ünlüler

İNFAZ KORUMA MEMURU BAHAR CANDAN'A KIZDI

Gazeteci Emrullah Erdinç'in haberine göre iki kardeş, hapiste sorun çıkarmaya başladılar. Emrullah Erdinç haberinde şu ifadeleri kullandı:

"Aile markasız kıyafetler götürdü cezaevine. Bahar Candan'ın oradaki infaz koruma memurlarıyla tartıştığı, infaz koruma memurlarının Bahar Candan'a kızdığı bilgisi geldi. Çünkü biraz şımarıklık yaparak yemekleri beğenmediği ve ne istediklerini bilmiyorum ama 'saçma sapan istekleri oldu' cümlesini kullandıkları için söylüyorum. Yemekleri beğenmedikleri bilgisi geldi."

Ebru Şallı son paylaşımıyla hayrete düşürdü! 'Sen de mi Ebru?'