Nevzat Türkyılmaz: İlk albümüm “My Turn” birçok müzik platformunda yayınlandı

Uzun yıllardır DJ kariyerine devam eden ve bu alanda yenilikçi çalışmalarda bulunan Nevzat Türkyılmaz, ilk albümü ile 2019 yılından beri beğeni toplayan bir isim...

İlk albümünün birçok farklı müzik platformunda yer aldığını belirten ve bu albüm ile dinleyicilerle samimi bir ilişki kurmaya başladığını ifade eden Türkyılmaz, konuyla ilgili açıklamalarında şu sözlere yer verdi: "İlk albümüm tekno türünde bir şarkıdan oluşuyor. Tekno müziği çok sevdiğimden, bu alanda çalışmam gerektiğini fark ettim. Bu nedenle albümü çıkarmak için yoğun bir çalışma programına dahil oldum. Benim için yenilikçi çalışmalarda bulunmak çok önemliydi."

Bugüne kadar 5 albüm yayınlayan ve her bir albümüyle dikkatleri üzerine çekmeyi başaran Nevzat Türkyılmaz, ilk albümü ile birlikte müzik sektöründe ciddi bir kariyer başlattığının altını çizdi. Konuyla ilgili açıklamalarında bu husus üzerinde duran Türkyılmaz, "İlk albümüm hem Türkiye hem de dünya üzerindeki çeşitli müzik platformlarında yayınlandı. Bu elbette ki benim için bir gurur kaynağıydı. Bu nedenle ilk albümüm, bu alanda çok daha profesyonel çalışmalarda bulunmam gerektiğini fark etmemi sağladı." ifadelerinde bulundu.

20 ARALIK 2019 TARİHİNDE SPOTİFY'DE KULLANICILARLA BULUŞTU

İlk albümünün 20 Aralık 2019 tarihinde Spotify'de kullanıcılarla buluştuğunun altını çizen Nevzat Türkyılmaz, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle sürdürdü: "My Turn benim ilk albümüm. 3 dakika 19 saniyeden oluşan bir şarkının yer aldığı albümü 20 Aralık 2019 tarihinde Spotify'de kullanıcılarla buluşturduk. Şarkıyı dinleyen birçok kişiden olumlu yorumlar geldi ve bu durum beni gerçekten çok mutlu etti. Umuyorum ki bu alandaki çalışmalarıma aynı çizgide devam ederim."

TEKNO TÜRÜNDE BİR ŞARKIYDI

İlk albümünün tekno türündeki bir şarkıdan oluştuğunu belirten Nevzat Türkyılmaz, konuyla ilgili açıklamalarını şu sözlerle noktaladı: "Tekno türündeki ilk albümüm, 2019 yılında yayılandı. Apple Music, Youtube Music, Deezer platformlarında dinleyicilerle buluştu. Gelen yorumlar beni çok mutlu etti. Bunun yanı sıra çok daha profesyonel bir şekilde çalışmam gerektiğini anladım. Emek vermediğinizde hiçbir başarıya ulaşamıyorsunuz. Fakat sıkı bir çalışma içinde olduğunuzda er ya da geç emeklerinizin karşılığını alıyorsunuz."