Nasife Canbolat: ''Bu Yıl Milano Moda Haftası defileleri online yapıldı''

2019 yılında hayatımıza giren bir virüs nedeniyle tüm dünya düzeni tamamen değişti. 2020 yılında Dünya Sağlık Örgütü tarafından ilan edilen pandemi, ülkelerin özel tedbirler almasını gerektirdi. Aşı bulunana kadar oldukça katı bir şekilde uygulanan tedbirler yüzünden pek çok organizasyon yapılamadı ya da online olarak yapıldı. Nasife Canbolat da bu duruma değinerek Milano Moda Haftası'nın defilelerinin dahi online olarak yapıldığını söyledi.

Defile davetiyelerinin dahi online gönderildiğini sözlerine ekleyen Nasife Canbolat "Pandemi nedeniyle bütün organizasyonların online yapıldığı bu dönemde Milano Moda Haftası da online olarak gerçekleştirildi. Şubat 2021'de gerçekleştirilen Moda Haftası'nda yer alan 2021-2022 Sonbahar- Kış modasının yer aldığı defileleri, online olarak aldığımız davetiyelerde gönderilen linkler üzerinden izledik. Bazı defilelere davetiyesi olmayan girip izleyemedi. Ama bazıları da tamamen halka açık olarak yapıldı. Ben de özel davetiye alanlar arasındaydım. Çok özel defileleri izleme şansını bu sayede bulabildim." şeklinde açıklamalarda bulundu.

2021-2022 Sonbahar- Kış Modası' na ait koleksiyonların paylaşıldığı defilelerde bulunan parçalardan yola çıkarak moda severlere ipuçları veren Nasife Canbolat "Sonbahar –Kış modasına ait koleksiyonlarda yer alan parçalar daha çok geçmişin yeniden yorumlanması şeklinde tasarlanmış. Kobalt mavisi, gri ve toprak tonları bu kış kıyafetlerde en çok göreceğimiz renkler arasında yer alıyor. Yazın ne kadar uzun elbiseler göreceksek kışın da o kadar kısa miniler göreceğiz. Gözde kumaşlar; brokar ve kadife olarak göze çarpıyor. Bununla birlikte tüylü kazaklar ve omuz detayına sahip dış giyim ürünleri ile birlikte oversize paltolar da dikkat çeken unsurlardan olacak." dedi.